Hlavní obsah

První česká superstar křtí v úterý svůj debut

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V úterý večer pokřtí na Bruselské cestě pražského Výstaviště své první album nazvané Spousta andělů vítězka televizní soutěže Česko hledá SuperStar Aneta Langerová. Koncert začne ve 20 hodin a Langerová si na dvouhodinový blok pozvala spoustu hostů.

Foto: Alena Jandlová
Článek

Akce je prezentována jako první oficiální koncert Anety Langerové," sdělil Právu pořadatel Petr Fořt z Ameby Production. "Představí na něm s novou doprovodnou skupinou čtyři věci ze svého cédéčka, které ten den spatří světlo světa a na místě se bude prodávat."

Hosty koncertu budou skupiny Divokej Bill, Tři sestry, Ready Kirken a  SPB, s níž Langerová vystupovala ještě před svým televizním úspěchem. Pozvání jsou i její oblíbenci ze soutěže Martina Balogová a Petr Poláček. Pořadem budou provázet Laďka Něrgešová a Ondřej Brzobohatý.

"S každým hostem Aneta zazpívá jednu věc a další skladbu bude prezentovat host sám za sebe. Například s Divokým Billem bude zpívat písničku Malování stejně jako na festivalu Rock for People v Českém Brodu," řekl Fořt.

Areál bude zpřístupněn už v 17 hodin. Do dvacáté hodiny, kdy začne koncert, budou probíhat přidružené akce včetně autogramiády všech účinkujících. Vstupenka bude na místě k mání za 190 Kč.

Jaká je deska Langerové

Debutové album Anety Langerové Spousta andělů splnilo očekávání, které do něho zpěvačka vkládala. "Z desky mám dobrý pocit. Je to přesně ten styl, který chci dělat. Doufám, že se lidem bude líbit," řekla.

Při realizaci se obklopila skvělými domácími hudebními skladateli, textaři a v neposlední řadě i producentem Ivanem Králem. Připravili spolu třináct skladeb a Langerová v nich zůstala rockovou dračicí i zpěvačkou balad, jak si přála.

Většina písní je z mezinárodní databanky, kterou má k dispozici vydavatelská společnost BMG, jež album vydává. Anglicky je nazpívána pouze skladba You´re A Creep, zbytek je opatřen českými texty, které dodali Pavla Milcová, Robert Nebřenský, Gábina Osvaldová či Simona Ester Brandejsová. Z domácích autorů hudby jsou na albu zastoupeni Oskar Petr skladbou Hříšná těla, František Táborský a Tomáš Roreček s písní Nebe v loužích a Michal Hrůza z Ready Kirken s Vodou živou.

Na desce není žádná písnička, kterou Langerová zpívala v soutěži Česko hledá SuperStar.

Reklama

Výběr článků

Načítám