Hlavní obsah

Příští bondovka bude až v roce 2020

Právo, jaš

Premiéra nového filmu s agentem 007 Jamesem Bondem v hlavní roli bude pravděpodobně posunuta až k závěru roku 2020. Důvodem je to, že minulý týden od režírování pětadvacáté bondovky odstoupil režisér Danny Boyle. Informoval o tom zpravodajský portál stanice BBC.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Craig si opět zahraje Jamese Bonda.

Článek

Film s pracovním názvem Bond 25 měl být podle původního plánu uveden v říjnu 2019, avšak rozhodnutí oscarového režiséra, který svůj post opustil kvůli tvůrčím neshodám s producenty filmu, situaci zkomplikovalo. [celá zpráva]

Jednašedesátiletý britský filmař Boyle se proslavil především snímkem Trainspotting, zaujal ale i filmy Pláž, Steve Jobs či Milionář z chatrče. Posledně jmenovaný snímek získal osm Oscarů, včetně cen za nejlepší film a režii.

Foto: ČTK

Danny Boyle se chystá k práci.

Natáčet se mělo začít letos v prosinci v britských studiích Pinewood. Jméno nového režiséra zatím není známo, britská média ale spekulují o Davidu Mackenziem, Yannu Demangeovi a Joeu Wrightovi.

V hlavní roli Jamese Bonda se opět představí Daniel Craig. Ve filmu by měli hrát i Ben Whishaw, Naomie Harrisová, Rory Kinnear a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám