Hlavní obsah

Prima na podzim nabídne Přešlapy, seriál Griffinovi i pokračování Ano, šéfe

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Prima nabízí divákům pro podzimní televizní sezónu mj. premiéru vlastního třináctidílného seriálu Přešlapy o životě tří párů lidí středního věku, prý již definitivně poslední, finálovou řadu telenovely Velmi křehké vztahy (s podtitulkem Každá pohádka má svůj konec) a znovu drsného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha v nové řadě lifestylového pořadu Ano, šéfe!

Článek

Prima míří svými diváky na věkovou skupinu 15 až 54 let, u stanice Prima Cool na 15 až 40 let a tomu odpovídají i pořady, filmy a seriály, které uvede. „Také se nám podařilo vysvětlit divákům, že jsme destinací pro dobré filmy,“ řekl na čtvrteční prezentaci pořadů generální ředitel televize Marek Singer.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Na podzim se na Primě rozjede další série Ano, šéfe se Zdeňkem Pohlreichem.

Diváci uvidí, většinou v sobotu večer, snímky V jako Vendeta, Její případ, Roboti nebo Tančím, abych žil. Novinkou bude pozměněná verze úspěšného zábavného pořadu Hádej, kdo jsem! Jmenuje se Hádej, kdo lže! a Danu Morávkovou, která nyní vystupuje v jiné televizi, nahradí herečka Eva Holubová.

Na kabelové a digitální stanici Prima Cool najdou mladí diváci premiéry seriálů, které se vysílaly pouze v zahraniční nebo na internetu. V premiérových dílech budou pokračovat například Hrdinové, novinkou budou animovaní Griffinovi (s mluvícím psem, kterého dabuje Bohuslav Klepl), Cestovatel v čase či „ulítlý sitkom“ Jmenuji se Earl.

Novinkou bude i detektivní seriál Na doživotí nebo kuchařská show s italským kuchařem nazvaná Máte hlad?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám