Hlavní obsah

Prima bude na podzim lákat na Mareše či Vyvolené

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový pořad Leoše Mareše QI - Na vše máme odpověď, obnovená reality show Vyvolení, ČeskoSlovensko má talent, vaření a seriály. Tak vypadá nabídka skupiny Prima, která má nalákat diváky na podzim.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Leoš Mareš, David Prachař a Jaro Slávik na tiskové konferenci televize Prima

Článek

Prima se na podzim vrací ke staré reality show Vyvolení, kterou považuje za velký programový hit. Moderovat budou Tereza Pergnerová, Libor Bouček, Agáta Prachařová a Pavel Cejnar.

Vyvolení se pravděpodobně pustí do souboje s nováckým seriálem Ordinace v růzové zahradě, který má běžet také v úterý a ve čtvrtek po 20. hodině. Vyvolení navíc zaberou i páteční večer od 20.00 a o nedělích (po pořadu ČeskoSlovensko má talent) bude následovat noční show Vyvolených. Show ČeskoSlovensko má talent pokračuje s porotci Lucií Bílou, Jaro Slávikem a Leošem Marešem.

Novinkou bude pořad Leoše Mareše QI - Na vše máme odpověď, což je formát přejatý z Velké Británie. Spolupracovat s ním bude Patrik Hezucký.

„Pořad vyžaduje neuvěřitelný informační background – principem je, že tam jsou čtyři hosté, budou se dávat otázky – a ta odpověd na tu otázku je docela zajímavá,“ vysvětlil Mareš.

Zdeněk Pohlreich připravuje na sobotní večery kuchařskou show Vaří celé Česko. „Doufám, že nepozveme nikoho, kdo umí vařit lépe než já, takže mi zbyde čas udělat jim ten život mizernější,” uvedl s humorem.

Odpolední zprávy

Foto: Michal Doležal, ČTK

Moderátoři zpravodajství: zleva Monika Leová, Tomáš Drahoňovský, Klára Doležalová, Karel Voříšek, Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel

Další novinka se jmenuje Křižovatky života, pořad o skutečných dramatických příbězích lidí kolem nás. Pokračují i seriály jako Cesty domů, kam přijdou herecké posily Markéta Hrubešová, Jana Janěková a Igor Chmela, a Topstar magazín s novou moderátorkou Ivou Kubelkovou nebo Prostřeno a Show Jana Krause.

Kromě hlavních večerních zpráv se chystají od 12. srpna v 17.40 Odpolední zprávy, které mají být „odlehčenější a zábavnější“. Nový moderátorský pár tvoří Monika Leová s Tomášem Drahoňovským.

„Budou pozitivnější, optimističtější, budou pro celou rodinu,“ dodal Drahoňovský.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tereza Pergnerová

Pořad Partička se stěhuje na Primu Cool. „Obsah bude víc cool, bude to stejné, ale jiné,“ poznamenal Richard Genzer. Další řadou pokračuje na stejném kanálu Pekelná výzva, nyní se ale bude vysílat v pondělí.

Hlavní program Prima a kanál Prima Cool od 1. srpna vysílají v HD kvalitě.

„Máme za sebou obchodně nejlepší první pololetí v historii a jsme největším mediálním domem mezi televizemi,“ pochlubil se generální ředitel Primy Martin Konrád. Share skupiny Prima na trhu je v 1. pololetí roku 2013 23 %. Tento rok už ale nehodlá spouštět novou stanici, protože český trh je podle Konráda malý.

Reklama

Výběr článků

Načítám