Hlavní obsah

Premiéra posledního Harryho Pottera v červenci v Londýně

Právo, míš
Londýn

Premiéra posledního dílu ságy o Harry Potterovi – Harry Potter a Relikvie smrti (část 2) – se uskuteční na londýnském Trafalgar Square a Leicester Square letos 7. července. Oznámila to společnost Warner Bros. Pictures. Bude to vůbec první filmová premiéra s červeným kobercem na Trafalgarském náměstí.

Článek

Trafalgarské náměstí je jedním z nejnavštěvovanějších míst v Londýně, a nabídne tak unikátní prostor jedné z největších filmových premiér, které se kdy v této metropoli konaly.

Herci, tvůrci a hosté se nejprve projdou po koberci za přítomnosti světových médií, speciální prostor bude vyhrazen fanouškům a výhercům soutěží z celého světa, aby se mohli potkat se svými oblíbenými herci a filmaři. Poté se herci a hosté přesunou do kinosálu na Leicester Square.

„Nedokážu si představit místo, které by se k velkolepému okamžiku tohoto dramatického finále hodilo více než Trafalgar Square a jeho ikonické okolí,“ řekl starosta Londýna Boris Johnson.

A prezident společnosti Warner Bros. Entertainment UK a Irsko Josh Berger dodal: „Máme velkou radost, že se premiéra uskuteční na tak úžasném místě. Jsme hrdí na naše premiéry a prostor Trafalgarského náměstí poskytne hostům i fanouškům přímo magický zážitek.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám