Hlavní obsah

Před Bon Jovi bez Sambory zahrají Support Lesbiens

Novinky, Stanislav Dvořák

Předskokanem amerických Bon Jovi budou 24. června v pražské Synot Tip Aréně domácí Support Lesbiens v novém složení. Ani Bon Jovi ale nevystoupí s nejvyšší pravděpodobností ve staré sestavě, protože kytarista Richie Sambora ohlásil, že si bere volno z vážných osobních důvodů. Kdo ho nahradí, není jasné.

Foto: Visproduction

Bon Jovi

Článek

"Tato zpráva nás moc potěšila, kapely Bon Jovi si nesmírně vážím. Její hity si zpívají lidé po celém světě už od 80. let a po třiceti letech stále stejně suverénně vyprodává stadióny na všech kontinentech. To, o čem každá kapela na počátku své kariéry sní, Bon Jovi naplnili bezezbytku hned několikanásobně. Přestože by už mohli jen těžit ze své pozice, na své hudbě i koncertech stále tvrdě pracují a fanoušky neustále překvapují něčím novým," netají svůj obdiv k Bon Jovi kytarista a zakládající člen Support Lesbiens Hynek Toman.

Foto: Visproduction

Support Lesbiens

Support Lesbiens momentálně tvoří Hynek Toman, zpěvák Czenda Urbánek, klávesista Jan Andr, bubeník Radek Tomášek a baskytarista Filip Fendrych. Na koncertě chtějí představit nový singl, který vyjde v závěru dubna a během května k němu bude natočen videoklip.

Bon Jovi přijedou rekapitulovat svou dlouhou pop-rockovou kariéru. Během jejich turné Because We Can zazní v Praze staré hity jako It's My Life, You Give Love A Bad Name či Livin' On A Prayer a nebude chybět šest či sedm písní z novinkového alba What About Now.

Vstupenky jsou k dostání v sítích eventim a ticketportal.

Reklama

Výběr článků

Načítám