Hlavní obsah

Poslední ukázka z bondovky Spectre před premiérou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střelba sílí a celé domy se hroutí – je tu poslední ukázka z bondovky Spectre, kde opět uvidíme v hlavní roli 007 Daniela Craiga, pravděpodobně naposledy.

Upoutávka na film SpectreVideo: Sony Pictures Entertainment

 
Článek

Světová premiéra filmu Spectre vypukne 26. října v londýnské Royal Albert Hall a má prý dorazit princ William s manželkou a princ Harry. Bondova nejvyšší velitelka (britská královna) se zatím neohlásila. V českých kinech film bude až 5. listopadu.

Bondovku Spectre režíroval Sam Mendes, který má na kontě i Skyfall. Natáčelo se v Rakousku, Itálii, Maroku i Mexiku a důležitou titulní píseň Writing’s on the Wall nazpíval letos britský zpěvák Sam Smith.

Nedávno se v zahraničních médiích objevila lehce bizarní informace, že Craig je ze všech Bondů největší alkoholik. Pije prý více než Connery i Moore. V každém filmu si dá 20 sklenek alkoholu, tedy téměř dvakrát více než slavný Sean. Australský herec George Lazenby stihl vypít pouhých devět drinků a Angličan Roger Moore to jen slabě zvýšil na jedenáct a Ir Pierce Brosnan to vytáhl na dvanáct. Je veřejným tajemstvím, že to nezpůsobuje scénář, ale spíše product placement a tlak výrobců alkoholu. Zatímco kouření je v Hollywoodu téměř zločinem, panáky do sebe agent 007 hází ve velkém.

Reklama

Výběr článků

Načítám