Hlavní obsah

Pořadatelé přidávají druhou poctu Gottovi

Kvůli velkému zájmu o koncert Pocta Karlu Gottovi, který se uskuteční 15. prosince v pražské O2 areně, se organizátoři rozhodli přidat další. Uskuteční se o den později na stejném místě. Předprodej začne tuto středu v 10.00, informovali pořadatelé na Gottových webových stránkách. Lístky na první koncert v ceně od 990 do 2290 korun byly vyprodány nedlouho poté, co v sobotu dopoledne začal předprodej.

Foto: Petr Horník, Právo

Karel Gott

Článek

Podobu vzpomínkové akce určil ještě za svého života sám zpěvák, který zemřel loni 1. října. Na obou koncertech zazní Gottovy nejznámější a nejúspěšnější písně v podání hvězd české a slovenské populární hudby za doprovodu Bandu Pavla Větrovce.

„Z důvodu velkého zájmu o koncert Pocta Karlu Gottovi a s ohledem na veřejnost, která si nestihla zakoupit vstupenky, se organizátoři rozhodli přidat ještě jeden koncert. Ten se uskuteční ve středu 16. prosince 2020 od 19 hodin,” uvedli pořadatelé. Lístky budou stejně jako na první koncert nabízet prodejní sítě Ticketmaster a Ticketportal.

Výtěžek z obou koncertů bude věnován na podporu výzkumu v oblasti lymfomu a leukemie na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí, kde se léčbě akutní leukemie podrobil i legendární zpěvák.

„Zpřerážet mu ruce.” Portrét Karla Gotta v Českých Budějovicích poničil vandal

Krimi

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám