Hlavní obsah

Policie Modrava bude vyšetřovat od 28. února

Novinky, Stanislav Dvořák

Kriminální příběhy ze Šumavy nabídne dlouho připravovaný seriál TV Nova Policie Modrava se Soňou Norisovou, Jaroslavem Satoranským a Filipem Tomsou. Úvodní díl Za lepších okolností začíná v sobotu 28. února ve 20.20, další epizody od 1. března ve stejném čase každou neděli.

Foto: Nova

Policie Modrava

Článek

Tvůrci se chlubí, že seriál vznikl v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava, mísí napětí a tajemství s lidskými osudy. Vedle Norisové a Satoranského uvidíme třeba Janu Bouškovou, Táňu Medveckou, Ladislava Mrkvičku, Dagmar Čárovou a další. Režisérem a spoluscenáristou je Jaroslav Soukup.

„Jsme moc rádi, že můžeme přinést na obrazovky seriál, který se současné televizní produkci vymyká a který tu dlouho nebyl. Celá Policie Modrava vznikala v reálné šumavské přírodě, točila se filmovou technikou a přináší kombinaci skvělého hereckého obsazení, zajímavých kriminálních případů a především prostředí malebných hor. Těšíme se, až seriál diváci uvidí, věříme, že si jej oblíbí,“ tvrdí programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Hlavní hrdinka Jana Vinická z osobních důvodů přichází z města na venkov a přijme místo velitelky policejní stanice v Kašperských Horách na Šumavě.

„Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Začnou Janě přezdívat Policie Modrava, protože se ubytovala u své tety v horské obci Modrava. Jana je vtipná, inteligentní a má veselou optimistickou povahu se smyslem pro humor. Tak se snaží řešit i jednotlivé kriminální případy, které se odehrávají v jejím regionu. V každé epizodě Jana vyšetřuje nový kriminální případ. Na jeho pozadí prožívá i soukromé vztahy,” dodávají tvůrci seriálu.

Reklama

Výběr článků

Načítám