Hlavní obsah

Pokračování televizního hitu Temný případ je v jednání

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejlepších krimi sérií True Detective (Temný případ) by se mohla dočkat další řady. Společnost HBO na ní nechá spolupracovat hlavního autora série Nika Pizzolatta se zkušeným Davidem Milchem, který pracoval mimo jiné na scénářích NYPD Blue, Deadwood a Big Apple.

Foto: HBO

Matthew McConaughey v seriálu Temný případ

Článek

Nic Pizzolatto je Milchův fanoušek a NYPD Blue ho prý kdysi hodně ovlivnilo. Tato série z devadesátých let byla v USA úspěšná, i když v ČR ji viděl jen málokdo. HBO ještě oficiálně nepotvrdilo natáčení, ale podle amerických médií se očekává, protože první verze scénáře už je „na stole“.

O pokračování se spekuluje asi dva roky. V lednu se programový ředitel HBO Casey Bloys nechal slyšet, že to se třetí řadou vypadá nadějně. True Detective vstoupil na obrazovky v roce 2014. Seriál měl výbornou atmosféru, diváci si jej hned oblíbili a ani kritici nezůstali chladnými. Postupně získal ceny Emmy, Zlatý glóbus, BAFTA a mnoho dalších.

Foto: HBO

Colin Farrell v sérii Temný případ

Zazářili v něm herci jako Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Vince Vaughn, Colin Farrell nebo Rachel McAdamsová. První série byla nečekaným hitem sezóny, druhá byla také dobrá, ale už vycházely i slabší recenze.

Nyní si Nic Pizzolatto vedle potenciální třetí série pohrává ještě s jiným příběhem. Jde o nové pojetí známého detektiva Perryho Masona, kde by měl hrát hlavní roli Robert Downey Jr.

Reklama

Výběr článků

Načítám