Hlavní obsah

Pokračování slavné crazy komedie Zprávař bude přesně za rok

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přesně za rok, 20. prosince 2013, půjde do kin pokračování komedie Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, která nadchla příznivce nekorektního humoru v roce 2004. V hlavní roli se samozřejmě vrací Will Ferrell.

Článek

První díl režíroval Adam McKay a ujme se i pokračování. V dalších rolích hráli Christina Applegateová, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner, Fred Willard, Paul F. Tompkins, Danny Trejo, Darcy Donavan, Holmes Osborne, Adam McKay, Judd Apatow, Luke Wilson, Jack Black či Ben Stiller.

Už teď je jasné, že si své role zopakují minimálně Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner a Christina Applegateová, informoval americký server The Hollywood Reporter, který komedii označuje za kultovní.

Zprávař byl příběhem lehce úchylného a namyšleného televizního moderátora Rona Burgundyho ze 70. let, který se domníval, že mu žádná žena nemůže odolat. Ke svádění nové kolegyně však používal ty nejtrapnější postupy a hlášky, přičemž byl hojně povzbuzován svými tupými spolupracovníky, kteří ho považovali za poloboha. Burgundy nakonec srdce krásné novinářky získá, ale vzápětí se stávají konkurenty u moderátorského stolku a propuká mezi nimi nová nenávist.

Film se stal pověstným především díky výkonu velmi excentrického herce Willa Ferrella, který se nebál zajít do extrému a neuvěřitelně se ztrapňovat. Je znám také z komedií Bratři z donucení, Benga v záloze, Nesvatbovi, Producenti nebo Starsky & Hutch.

Reklama

Výběr článků

Načítám