Hlavní obsah

Podzimní Sázavafest i se skupinou Nightwork

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Šestý ročník Podzimního Sázavafestu, který navazuje na tradiční letní přehlídku Sázavafest, se letos uskuteční 13. listopadu v Kulturním Centru Vltavská v Praze. Akce začne v 16 hodin a pořadatelé se rozhodli nabídnout především hudbu tří stylů, sice funky, kytarovku a ska.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Nightwork: Jan Maxián, František Soukup, Ondřej Sluka, Jakub Prachař, Jakub Antl a uprostřed Vojta Dyk

Článek

Na akci jako hlavní hvězdy vystoupí v současnosti mimořádně populární Nightwork. „Ten koncert bude takový klubový, otevřenější a více komunikační,“ vysvětluje zpěvák skupiny Vojtěch Dyk.

Ze Slovenska přijede jedna z tamějších nejlepších kytarových kapel, Lavagance, představí se také současná česká klubová hvězda Mandrage, vedle ní i ska formace Basta Fidel nebo Prague Conspiracy, kteří sice od tradičního ska nedávno se změnou svého názvu upustili, nicméně roztančit publikum dovedou stále.

Dále zahrají ještě Kurtizány z 25. Avenue, Loyca, Lucie Kostelecká a M. A. T. Band či ethnopopový projekt New Chanting Generation, který na akci pokřtí stejnojmenné album.

Akční cena do konce října je 240 Kč v předprodejní síti Ticketpro. Navíc platí do konce října akce 2+1, kdy k nákupu dvou vstupenek získáte třetí jako dárek. Cena vstupenky na místě bude 350 Kč.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám