Hlavní obsah

Písničkář Michal Horák v písni Rande koketuje po síti s Berenikou Suchánkovou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Michal Horák nezahálí ani v časech karantény. Zrušené, z většiny vyprodané jarní turné, které mělo být jeho první samostatnou šňůrou, nahrazuje live streamy ze svého pokoje. Při nich nezapře svůj komediální talent. Smysl pro situační humor a nadsázku akcentuje i ve zbrusu novém klipu a singlu Rande.

Michal Horák v klipu k písni RandeVideo: Supraphon

 
Článek

Vznikl rovněž v pokoji, a kromě Horáka si v něm zahrála mladá herečka Berenika Suchánková. Malou, nicméně zásadní roli si střihl i její otec Michal Suchánek.

„Stejně jako většina lidí jsem na začátku karantény seděl a čuměl do zdi. A pak jsem si vzpomněl na refrén téhle písničky, který mi už dlouho hrál v hlavě. Jedním nádechem jsem dopsal i sloky, v nichž jsem se inspiroval i historkami lidí, kteří mi o trapasech na prvních schůzkách psali na Instagramu. Sám jsem jich koneckonců také pár měl. A už to bylo,“ vysvětluje Horák.

Podobně přirozeně jako píseň se vyvinul i nápad angažovat do klipu Bereniku Suchánkovou. „S Bérou se známe docela dlouho a původně jsme spolu měli před korona-krizí nazpívat duet, který jsme nakonec museli odložit. Snad na něj někdy dojde. Ale v momentě, kdy jsem dopsal tenhle song, jsem jí aspoň na dálku nabídl netradičně točenou hlavní roli. A ona k mé radosti přijala, ba dokonce jsme ukecali i jejího taťku na poslední zásadní štěk v klipu,“ dodává Horák.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám