Hlavní obsah

Píseň pro Nepál natočili Jagger, Wood a Beverley Knightová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Členové Rolling Stones Mick Jagger a Ronnie Wood se spojili se zpěvačkou Beverley Knightovou, aby natočili dobročinný singl Look Into Your Heart, jehož výtěžek má jít do zemětřesením zdevastovaného Nepálu.

Foto: Lukáš Táborský

Mick Jagger

Článek

Písničku Look Into Your Heart nahrála trojice v legendárních studiích Abbey Road, kde na ně producentsky dohlížel Nick Mason.

„Strašlivé události v Nepálu ukazují, jak zranitelní jsou naši bližní tváří v tvář přírodě,” řekla zpěvačka Beverley Knightová.

Wood uvedl, že je potěšen, že mohl pomoci Nepálu účastí na tomto singlu, který se prodává na iTunes.

V dubnu postihlo Nepál nejhorší zemětřesení za posledních 80 let. Více než sedm tisíc lidí zemřelo, tisíce byly zraněny, většina domů v hlavním městě Káthmándú byla poškozena.

Na místě jsou tisíce záchranářů a humanitárních pracovníků z celého světa. Také nejznámější česká nezisková organizace Člověk v tísni zorganizovala sbírku SOS NEPÁL na pomoc obětem zemětřesení. Zároveň uvolnila peníze z humanitárního fondu Klubu přátel Člověka v tísni na okamžitou pomoc. Přispět můžete na www.clovekvtisni.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám