Hlavní obsah

Pink Floyd na koncertu pro Ukrajinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na více než devadesátiminutové akci World Unite for Ukraine, která bude streamovaná 16. června do více než pětadvaceti zemí, zahrají Pink Floyd, AJR, Pat McGee Band a Crash Test Dummies, vystoupí herci Liev Schreiber, Pej Vahdat, multimediální umělkyně ukrajinského původu Janina Pedan a další.

Foto: ČTK

David Gilmour povede na koncertu své Pink Floyd.

Článek

Cílem akce je sjednotit svět a vybrat deset milionů dolarů na zmírnění humanitární krize na Ukrajině prostřednictvím Nadace U. S.-Ukraine (USUF) a její sítě přímých akcí BlueCheck.

„Náš streamovaný koncert spojí svět prostřednictvím nezapomenutelného zážitku přinese energii, lásku a finanční pomoc, kterou Ukrajina právě teď zoufale potřebuje,“ uvedla Victoria Yampolsky, imigrantka z bývalého Sovětského svazu žijící v New Yorku a americká podnikatelka, která je autorkou myšlenky a spoluzakladatelkou organizace World Unite for Ukraine.

Další účastníky oznámí World Unite for Ukraine v nadcházejících týdnech. Přenos začne na streamovací platformě Mandolin 16. června ve dvacet hodin východního času. Na vyžádání bude také k dispozici nejméně čtyřiadvacet hodin po skončení akce.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám