Hlavní obsah

Petr Bende startuje Vánoční Live & Stream tour

Právo, jaš

Adventní období měl zpěvák, skladatel a hudebník Petr Bende třiadvacet let spojené s populární sérií vánočních koncertů. I letos měla být, ale vládní nařízení reagující na přítomnost koronaviru ji zapovídají. Protože se v době omezení Bende věnuje fanouškům streamy Živě z obýváku, přišel nápad na ucelené Vánoční live & Stream tour. Začne v neděli.

Foto: archiv umělce

Vánoční koncerty Petra Bendeho mívají skvělou atmosféru.

Článek

„Sice jsem si letošní vánoční turné představoval úplně jinak, ale i přes veškerá opatření se mi podařilo sestavit program. Oslavíme tak čtyřiadvacáté výročí našich svátečních koncertů a patnáct let od vydání mého prvního alba s názvem pb,“ říká Bende.

S kapelou Petr Bende Band startuje turné v neděli 29. listopadu v 19 hodin živým streamem z městského divadla ve Znojmě. Koncert bude v přímém přenosu vysílat Český rozhlas Brno a k vidění bude na Youtube v sekci Koncerty Českého rozhlasu.

Na 2. prosince naplánoval Bende Vánoční vzpomínání, tedy záznam staršího koncertu, 4. prosince odehraje s kapelou v Zábřehu benefiční livestream koncert a 9. a 16. prosince následují další Vánoční vzpomínání.

Vyvrcholením turné bude koncert v České televizi. Na ČT art bude 23. prosince ve 20.15 hodin odvysílán hodinový záznam z loňského vystoupení v Mahenově divadle v Brně. Repríza koncertu bude 26. prosince v 23.54 hodin na stejném kanálu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám