Hlavní obsah

Penny z Teorie velkého třesku má svůj seriál. Probudí se vedle mrtvoly

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Kaley Cuocová, jež se proslavila rolí prostoduché blondýnky Penny, bude produkovat vlastní seriál The Flight Attendant (Letuška) pro HBO a současně v něm hrát.

Foto: CBS

Kaley Cuocová v Teorii velkého třesku

Článek

Série, která vzniká pod hlavičkou firmy Yes, Norman and Berlanti Productions, vychází z románu Chrise Bohjaliana, který adaptoval Steve Yockey. Reálně se začne seriál točit už letos na podzim a měl by mít zatím osm hodinových dílů.

Tentokrát nemá jít o žádný sitkom. Protagonistka má hrát Cassie, letušku, která se jednoho dne probudí v cizím hotelu s mrtvolou vedle sebe a neví, jak se tam dostala. Herečka Sonoya Mizunová ztvární další důležitou postavu Mirandu, kterou Cassie potká v Bangkoku.

Foto: CBS

Jim Parsons, jako Sheldon Cooper ze seriálu Teorie velkého třesku.

Kolegové Cuocové mají po skončení Teorie velkého třesku také dost práce. Herci Jim Parsons a Mayim Bialiková (excentrický vědec Sheldon Cooper a Amy) společně pracují na seriálu Carla. Bialiková si zahraje hlavní roli a oba budou výkonnými producenty seriálu. Carla je založena na starším sitkomu z dílny BBC Miranda. Zatím se neví, jestli se Jim Parsons v budoucnu nějak zapojí i před kamerou.

Nedávno hrál v thrilleru Zlo s lidskou tváří a natáčí film Boys in the Band. Do budoucna připravuje seriál Hollywood. Jde o projekt Iana Brennana, drama, kde si  zahrají i Jeremy Pope, Dylan McDermott, Joe Mantello, Patti LuPone, Darren Criss či David Corenswet.

Sheldon a Amy z Teorie velkého třesku se dali dohromady kvůli novému seriálu

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám