Hlavní obsah

Ozzy není idiot, dokazuje v novém filmu Jack Osbourne

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Syn rockové ikony Ozzyho Osbourna nesnáší současný mediální obraz svého otce a hodlá ukázat "pravého" Ozzyho v novém dokumentárním filmu. Zpěvák Black Sabbath je totiž v posledních letech vnímán jako jakási legrační nesrozumitelně brblající osoba a Jack Osbourne z toho viní mimo jiné MTV.

Článek

Dvaadvacetiletý Jack Osbourne uvedl, že seriál MTV The Osbournes, který udělal hvězdy z jeho matky Sharon a sestry Kelly, ukazuje Ozzyho ve velmi špatném světle. Film nazvaný John (Ozzyho skutečné jméno) bude obsahovat také rozhovory se členy Black Sabbath.

"Můj táta není idiot, je to téměř génius," zlobí se Jack, "má velké chyby, ale my se snažíme vykreslit jeho pravdivý obraz."

"Myslím, že seriál The Osbournes snížil jeho image v očích veřejnosti na úroveň trochu senilního, legračního, blekotajícího chlápka. To není on. Skoro ho to zdiskreditovalo jako umělce," vysvětluje Osbourne.

Připouští, že pro členy rodiny bude hodně těžké mluvit o Ozzym upřímně, ale musí se o to pokusit. První ukázku z filmu hodlá pustit příští rok na americkém festivalu Ozzfest.

Na pódiu je nejistý

S Black Sabbath, kteří počátkem sedmdesátých let změnili dějiny rocku, už Ozzy nevystupuje. Vydává sólová alba (naposledy slušně přijaté Black Rain) a jezdí turné. V roce 2007 vystoupil v Praze, jeho výkony na pódiu však potvrzují obavy, že není zdravotně v pořádku.

Lidé, kteří Ozzyho Osbourna dlouho neviděli, bývají překvapeni jeho zmateným chováním v televizi, roztřesenýma rukama a nejistým hlasem. V sedmdesátých letech měl zpěvák značné problémy s drogami a jak sám říká, zřejmě by už nežil nebýt jeho manželky. V prosinci oslaví šedesáté narozeniny.

Reklama

Související články

Ozzy slíbil festival zadarmo, trochu přeháněl

Začátkem roku 2007 ohlásil slavný rockový "dinosaurus" Ozzy Osbourne, že obří americký metalový festival Ozzfest bude letos v červenci úplně zadarmo. Částečně...

U Ozzyho stačí, že je na pódiu

Velká část fanoušků opouštěla v úterý pražskou Sazka Arénu v euforii. Viděli svou rockovou ikonu, nechyběly starší a úplně nejstarší hity, atmosféra koncertu...

Výběr článků

Načítám