Hlavní obsah

Ošklivka Betty se v seriálu Primy bude jmenovat Katka

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový seriál televize Prima, jehož předlohou je americký seriál Ošklivka Betty (Ugly Betty), dostal v česky natáčené verzi titul Ošklivka Katka a diváci ho uvidí poprvé v pondělí 3. března ve 20:00 hodin a pak vždy dvakrát týdně, v pondělí a středu, zatím až do června.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Nové herecké tváře seriálu Primy Ošklivka Betty – zleva Michaela Horká, Petr Štěpán, Olga Lounová, Michal Zelenka a v brýlích hlavní představitelka Kateřina Janečková.

Článek

Děj české verze romantického seriálu s komickými prvky se odehrává v prostředí módní firmy v současné Praze. Hlavní postavou je usedle oblékaná, brýlatá sekretářka Katka nosící rovnátka, která ale díky své citlivosti, inteligenci, ekonomickému talentu a snaze poprat se se svými handicapy, stane na vrcholu módního světa.

A samozřejmě najde muže svého srdce v podobě prezidenta módního domu (hraje ho Lukáš Hejlík). Katku hraje třiadvacetiletá, zatím převážně divadelní herečka Kateřina Janečková, která se objevila v seriálu Primy Rodinná pouta.

Ve filmu si její rodiče zahrají Václav Vydra a Jana Boušková. Uvidíme i Ladislava Freje, Janu Švandovou, Veroniku Žilkovou a především mnoho neokoukaných mladých hereckých tváří. „Koupili jsme námět, ale přetvořili jsme ho na vkus českého diváka. Bude to seriál mladý a svěží,“ řekl v úterý šéfredaktor vlastní tvorby Primy Rostislav Uher při prezentaci seriálu novinářům.

Seriál má svou titulní písničku nazvanou Jaký to je. Nazpívala ji Ewa Farna. Autorem hudby je Ondřej Soukup, text složila Gabriela Osvaldová. Režie seriálu se ujali Jiří Chlumský a Petr Slavík.

V americké verzi seriálu Ošklivka Betty ztvárnila titulní postavu America Ferreraová, která loni za roli získala Zlatý glóbus. V seriálu si zahrála i Mexičanka Salma Hayeková, která je také jeho výkonnou producentkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám