Hlavní obsah

Osiřelí Bee Gees zvažují žalobu na nemocnici

BBC, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Bratři zesnulého člena Bee Gees Maurice Gibba oznámili, že oficiálně zahájili šetření jeho smrti v miamské nemocnici. V případě zjištěného pochybení zdejších lékařů prý hodlají zařízení žalovat.

Článek

Podle lékařů z nemocnice Mount Sinai Medical Centre zemřel 53letý Gibb v neděli na srdeční infarkt. S touto verzí se ale jeho bratři Barry a Robin nespokojili. "Byl přijat s bolestmi břicha, s podezřením na neprůchodnost střev. Nakonec ale zemřel na úplně jinou nemoc. Někde se stala chyba," řekli pro BBC. V silně emotivním sdělení ale uvedli, že je smrt "nejdražšího a nejčestnějšího muže zničila" a zcela "rozdvojila".

"Nemocnice nám dluží řadu vysvětlení. Všechny informace se k nám dostávají jen z druhé ruky. Zamlčeli nám rozhodující okamžiky Mauriceova odchodu," stěžuje si Barry. "Prověříme každou vteřinu od středy, kdy byl do zařízení převezen," dodává.

Maurice Gibb byl hospitalizován ve středu odpoledne s neprůchodností střev, která byla podle doktorů vrozená. Během první noci v zařízení prodělal srdeční infarkt, jemuž zde v neděli podlehl.

Nemocnice odmítla s odvoláním na soukromou povahu případu sdělit bližší informace k případu. Uvedla jen, že celou věc konzultuje se svými právníky.

Reklama

Související témata:

Související články

Bee Gees ztělesňují historii popu

Smrt člena Bee Gees Maurice Gibba v neděli na ránem zasáhla všechny jeho fanoušky, kteří po celou neděli nosili květiny k nemocnici Mount Sinai v Miami...

Výběr článků

Načítám