Hlavní obsah

Ondřej Ruml a Ondřej Brzobohatý ve swingové pohádce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátká vánoční swingová pohádka doprovází píseň Jen se s písničkou smát. Účinkují Adéla Zejfartová, Ondřej Gregor Brzobohatý, Ondřej Ruml či Václav Tobrman za doprovodu swingového orchestru.

Jen se s písničkou smátVideo: Supraphon

 
Článek

V klipu zní česká coververze písně With a Smile and a Song, kterou můžete znát i z Disneyho Sněhurky. Vychází na albu Adély Zejfartové a jejího Sunny Swing Orchestra s názvem Pro Bedly a Potápky.

Video má být o lásce, pomoci druhým a o tom, že s písničkou a úsměvem je i v těžkých chvílích život hezčí. Na natáčení se podílel tým 80 lidí.

Foto: Supraphon

Swingová pohádka

„Letošní rok mnoha lidem úsměv na tváři nepřinesl. Zejména nám, muzikantům, se kvůli pandemii a všem omezením život změnil ze dne na den a bylo nám spíše do pláče. Když se zakázalo i zpívat, poselství písně i videa Jen se s písničkou smát se pro nás stalo ještě silnějším. Chceme skrze tuto naši minipohádku dát lidem v letošní trochu podivné předvánoční době naději a připomenout jim, že radost ze zpěvu, tance či čehokoliv jiného, co milujeme, si nesmíme nechat vzít,” uvedla Zejfartová.

Reklama

Výběr článků

Načítám