Hlavní obsah

Obamová bude hrát v hiphopových videoklipech

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželka amerického prezidenta Michelle Obamová se dala na hip-hop. Pomáhá s rapovým albem, které má podpořit zdravý životní styl. Deska se jmenuje Songs for a Healthier America.

Foto: Jason Reed, Reuters

První dáma Michelle Obamová (uprostřed)

Článek

V projektu Songs for a Healthier America se spojili známí američtí umělci jako Ashanti, DMC z Run-D.M.C., Jordin Sparksová, Matisyahu, Travis Barker z Blink-182 a Nils Lofgren ze Springsteenova E Street Bandu. Obamová nebude přímo rapovat, ale bude účinkovat ve videoklipech.

Premiéra klipů se odehraje v New Yorku, pak se dostane i na jiná města. Písně mají výmluvné názvy jako U R What You Eat (Jsi to, co jíš), Let's Move (Hýbejme se) a Veggie Luv (Vegetariánská láska).

Obamovi mají k hudebnímu světu velmi blízko. Například zpěvačky Beyoncé Knowlesová a Kelly Clarksonová vystoupily na inauguraci amerického prezidenta, Beyoncé a její manžel Jay-Z po celou dobu Obamu aktivně podporují a hráli důležitou roli v jeho předvolební kampani. Tradičním podporovatelem prezidenta Obamy je také soulový klasik Stevie Wonder, který rovněž vystupoval v Bílém domě. Obama prohlásil, že Wondera ho naučila poslouchat jeho žena, když spolu chodili, a od té doby si ho moc oblíbil.

Reklama

Výběr článků

Načítám