Hlavní obsah

O víkendu se v Radlicích sejdou umělci a sportovci

Praha

Fanoušci a příznivci taneční a urban kultury budou moci v sobotu 28. března strávit aktivní odpoledne, zasportovat si a příjemně se pobavit. Tanečníci a hudebníci se totiž sejdou, aby ukázali, co v nich je, a také v rámci speciálních workshopů předají své zkušenosti ostatním.

BEZ KOMENTÁŘE: Průlet choreografií profesionální taneční skupinyVideo: Projekt AWA

 
Článek

Tanečníci, muzikanti a sportovci na jedné stage předvedou své umění v rámci již třetích narozenin profesionální taneční skupiny Projekt AWA (Art With Attitude), která má úspěchy nejen v Čechách, ale také v zahraničí. Speciální akcí Awaversary tak chtějí propojit všechny příznivce sportu a umění.

Kromě taneční stage, kde vystoupí tanečníci všech různých žánrů a stylů, se objeví také hudebníci či mistři v umění jojo či akrobacie. Vystoupí například frontman kapely Eddie Stoilow Honza Žampa, muzikálová zpěvačka Eva Burešová, Esher Lubadika nebo Martin Svátek. Součástí programu bude k vidění také speciální výstava Future of the Rhythm, kterou představí umělec JAF 34.

Návštěvníci také mohou využít speciálních workshopů, které je seznámí například s poměrně novodobým párovým tancem New Style Hustle nebo si vyzkouší triky s jojem od mistrů v oboru. Po celou dobu budou hudební doprovod zajišťovat profesionální DJs.

Členové taneční skupiny Projekt AWA mají za sebou již mnoho úspěchů. Dvakrát po sobě získali titul Absolutního mistra České republiky a uspěli také za hranicemi. Reprezentovali Českou republiku na světovém World of Dance v Amsterdamu, ze kterého si přivezli třetí místo. Jednotliví tanečníci také vyučují po celé republice, působí u řady umělců a vystupují na nejrůznějších akcích či projektech.

Reklama

Výběr článků

Načítám