Hlavní obsah

Nové knihy: Opět Nesbø, Nesser, Lesterová, Aramburu i Čepek

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vracejí se osvědčení autoři krimi románů, navíc příběhy lidí toužících po splnění svého snu i kladoucích si otázku, zda dokážou žít s těmi, kdo proti nim štvali. A ještě komiks.

Foto: Novinky

Nové knihy

Článek

Jo Nesbø:

Nůž

Harry Hole balancuje nad propastí. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a z předchozího večera si nepamatuje vůbec nic. Střípky událostí však postupně vyplouvají na povrch a Harry si začíná přát, aby se byl vůbec neprobudil.

Kniha Zlín, Kateřina Krištůfková, 449 Kč, e-kniha 299 Kč

Obal knihy

Håkan Nesser:

Úplně jiný příběh

Během dovolené ve Finistere i Bretagni se setká šest Švédů: dva manželské páry a dva muži. Koupou se, podnikají výlety a také trochu flirtují. Uplyne pět let a někdo začne tyto lidi postupně zabíjet.

Moba, přeložil Jaroslav Bojanovský, 504 strany, 399 Kč, e-kniha 299 Kč

Obal knihy

Natasha Lesterová:

Pařížská švadlena

Kolik toho musí obětovat mladá francouzská švadlena na cestě za naplněním svých snů? Román o mladé ženě a její snaze získat uznání a dobýt svět dosud vyhrazený jen mužům – módní průmysl New Yorku v polovině 20. století.

Metafora, 480 stran, 449 Kč

Obal knihy

Fernando Aramburu:

Vlast

Baskičtí teroristé na sklonku roku 2011 po čtyřiceti letech ohlašují složení zbraní. Pro Bittori, vdovu jedné z obětí, příběh nekončí. Potají navštěvuje rodné městečko, kde s mužem žila a kde byl zavražděn. Dokáže znovu žít s těmi, kdo proti ní štvali před atentátem i po něm?

Akropolis, přeložil Vít Kazmar, 608 stran, 449 Kč, e-kniha 245 Kč

Obal knihy

Petr Čepek:

Sametové iluze

Léto 1978. Jindy veselá parta spolužáků vnímá, že před pár hodinami skočil jejich spolužák Kamil z Nuselského mostu. Je říjen roku 1994. Stejná parta na abiturientském srazu vesele zapíjí patnáct let od maturity. Na povrch však vyplouvají staré křivdy a šokující tajemství.

Cosmopolis, 336 stran, 349 Kč

Obal knihy

Josef Maršálek:

Péct, milovat a žít

Autor je úspěšný a světově proslulý cukrář. Léta působil ve Velké Británii, kde dosáhl významného postavení v obchodním domě Harrods a vypracoval se na jednoho z nejrenomovanějších odborníků svého oboru. Pomáhal také zakládat cukrářský podnik v Indii.

Mladá fronta, 272 strany, 449 Kč

Obal knihy

Sophie Kinsella:

Jak mě překvapíš?

Dan a Sylvie jsou dvojice, která se rozhodla vnést prvek překvapení do svého manželství, aby ho oživila. Místo toho je čeká řada šoků, které jim změní život...

BB art, přeložila Daria Dvořáková, 304 strany, 229 Kč

Obal knihy

Alena Wagnerová:

Cestou životem

Cyklus povídek autorky narozené v Brně a od roku 1969 žijící v Německu vznikal v průběhu literární a životní pouti s cílem zbavit zapomenuté lidské osudy pomíjejícnosti. V jistém smyslu jde také o autobiografický román v příbězích, ačkoli autorka sama zůstává v pozadí.

Prostor, 224 strany, 247 Kč

Obal knihy

David Finch, Richard Friend, Geoff Johns:

Věčné zlo

Liga spravedlnosti je mrtvá. Prohnilé dvojče Ligy, které si říká Zločinecký syndikát, strategicky zlikvidovalo téměř všechny hrdiny na Zemi. A po superhrdinech jsou tu na řadě padouši, aby zachránili svět! Lex Luthor se postaví na odpor spolu s Captainem Coldem, Black Mantou, Bizarrem, Black Adamem a Sinestrem…

BB art, přeložil Pavel Švanda, 224 strany, 499 Kč

Obal knihy

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám