Hlavní obsah

Nové knihy: Laurenová, Elgarová, Perryová i Švihálek

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ta správná dávka letního čtení. O lásce a nenávisti, o tajemství, příběhy nestvůry i upíra. Navíc kniha o dějinách českých řemesel.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Christina Laurenová:

Miluji tě, nenávidím tě

Nové knihy

Carter a Evie se seznámí na trapném halloweenském večírku a okamžitě si padnou do oka. Když se ale jejich agentury sloučí a na dané pracovní pozici může zůstat jen jeden z nich, jakákoliv náklonnost jde okamžitě stranou.

Jota, přeložila Tereza Suchá, 376 stran, 348 Kč, e-kniha 219 Kč

Emily Elgarová:

Teď mlč

Nové knihy

Cassii Jensenovou přivážejí do nemocnice na jednotku intenzivní péče. Vrchní sestru Alici Marlowovou ke krásné ženě cosi přitahuje. Zdá se jí povědomá. Sestra záhy odhalí tajemství, které Cassie střežila přede všemi, včetně manžela a rodiny. Tajemství, které všechno změní...

Mladá fronta, přeložila Helena Hartlová, 320 stran, 369 Kč

Sarah Perryová:

Nestvůra z Essexu

Nové knihy

Román o nestvůře terorizující okolí, vědeckém pokroku, který se nedá zastavit, víře a hlavně o lásce. Viktoriánské romány jsou nám blízké tím, že tehdy lidé také stáli na hraně nového věku, kdy přestávaly platit staré pořádky, a nevěděli si s tím rady, jako hlavní hrdinka Cora.

Argo, přeložila Michaela Konárková, 440 stran, 398 Kč

Bram Stoker:

Dracula

Nové knihy

Draculu, který zrodil moderní mýtus upíra, zná každý. Ne každý ale klasický román o střetu s nesmiřitelným zlem četl. Vychází nové vydání s revidovaným překladem, zasvěceným doslovem anglistky Aleny Dvořákové a fascinujícími dřevoryty Františka Štormy.

Argo, revidovaný překlad Tomáš Korbař, 356 stran, 398 Kč

Milan Švihálek:

Za svědky minulosti

Nové knihy

Minulost a život předků lze poznávat nejen díky ozvěnám, které k nám doléhají ze stránek dávných kronik, z nápěvů starých písní a fresek na chrámových stěnách, ale i díky vzkazům, které nám přes práh staletí posílají ve svých výrobcích a plodech práce někdejší řemeslníci.

Jota, 488 stran, 598 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám