Hlavní obsah

Nové knihy: Kolaříková, Goffa, Vízek, Halík a Kirkman

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh mladé ženy a vlastně celé rodiny, tři detektivní příběhy, pohledy na starou Prahu i příběh fotbalového internacionála. A samozřejmě i audiokniha a komiks.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Hana Kolaříková:

Pravý leopardí kožich

Nové knihy

Jana otěhotněla, Jana předčasně porodila, Jana přišla o dítě. Co všechno z rodinné historie se může ukázat během šesti neděl? A je osud jedné generace osudem i těch dalších? U Jany se přítomnost i budoucnost zakusují do minulosti a hlas krve nelze přeslechnout…

Host, 224 stran, 242 Kč

Martin Goffa:

Štvanice

Nové knihy

Další příběh pražského kriminalisty Mikuláše Sirového, které píše anonymní bývalý policista. Večerní zážitek s neznámým mužem, který mu zabije milovanou partnerku, stojí na začátku štvanice na člověka, jenž mu rozmetal dosavadní život.

Mladá fronta, 280 stran, 242 Kč, e-kniha 179 Kč

John Searles:

Nebudete se bát ničeho zlého

Nové knihy

Dospívající dívka, žijící po tragické smrti obou rodičů v péči starší sestry, se rozhodne na vlastní pěst zjistit, co se té osudné noci, kdy byli v kostele zavražděni, doopravdy stalo a kdo nese zodpovědnost za jejich smrt.

Mystery Press, přeložila Dominika Moulíková, 432 stran, 349 Kč

Val McDermidová:

Mimo hranice

Nové knihy

V rodinách se dědí kde co, ale vražda mezi takové věci nepatří... Detektiv vrchní inspektorka Karen Pirieová je expertkou na řešení neřešitelného. Autorka opět přichází s poutavým mrazivým románem plným husté atmosféry.

BB art, přeložila Radmila Damová, 336 stran, 299

Miloš Fritz:

Stará Praha štětcem a objektivem

Nové knihy

Porovnání 100 let starých akvarelů Václava Jansy, ilustrátora staré Prahy, s fotografiemi současné podoby krásného města. Pohled ze stejného místa nabízí jedinečný zážitek, obohacený historickými i současnými údaji.

Grada, 224 stran, 499 Kč

Ladislav Vízek:

Pro lidi jsem Láďa

Nové knihy

Zpověď hrdého olympijského vítěze, fotbalisty proslulého rozdáváním radosti, upřímného komentátora fotbalu, za což si vysloužil žalobu bafuňáře. Prochází kariérou, přiznává se k obavám po projevu v listopadu 1989 na Letné, hlavně však komentuje vše, co zažil.

Daranus, 248 stran, 269 Kč

David Walliams:

Babička drsňačka

Nové knihy

Mezinárodní lupička klenotů má v plánu ukrást korunovační klenoty! Pohádkový příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži je dosud nejzábavnější knihou britského spisovatele milovaného dětskými čtenáři. Vypráví Jiří Lábus.

Tympanum, mp3 3:39 hodin, 199 Kč

Anselm Grün, Tomáš Halík:

Svět bez Boha

Nové knihy

Benediktinský mnich a český filozof náboženství napsali společnou knihu. V ní se z různých úhlů, daných rozdílným typem životního příběhu a prostředí, v němž vyrůstali, zamýšlejí nad možným přínosem ateismu pro prohloubení křesťanské víry.

Nakladatelství Lidové noviny, 224 stran., 239 Kč

Robert Kirkman:

Živí mrtví 21: Totální válka 2

Nové knihy

Po zničujícím útoku Zachránců je Alexandrie v troskách. A nebýt Maggie a jejích posil z Hilltopu, se kterými dorazila vysloveně v hodině dvanácté, mohlo být ještě hůř. Negan má plné právo předpokládat, že má válku vyhranou...

Crew, přeložil Martin Antonín, 136 stran, 269 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám