Hlavní obsah

Nové knihy: De Kermel, Lapena, Hancocková, Kushner i Kubín

Právo, František Cinger

Poslední prázdninový týden přináší pestré čtení plné dobrodružství, odhalovaného tajemství, historie kapely AC/DC, ale i pohádky J. Š. Kubíka. A také dva komiksy.

Foto: Novinky

Nové knihy

Článek

Eric de Kermel:

Knihkupectví na Bylinkovém náměstí

Natálie a Nathan vychovali dvě děti a ocitají se ve věku, kdy je důležité společně začít novou životní etapu, a tak se rozhodnou pro odvážný krok – opustí Paříž a zamíří do půvabného středověkého městečka Uzès na jihu Francie, kde Natálie, koupí malé knihkupectví.

Foto: Metafora

Obal knihy

Metafora, přeložil Martin Kratochvíl, 264 strany, 279 Kč

Shari Lapena:

Nevítaný host

Do venkovského hotelu přijíždí na zimní víkend několik hostů. Udeří sněhová bouře, která odstřihne hotel od elektřiny i kontaktu s vnějším světem. A hned první noc dojde k tragické nehodě: jeden z návštěvníků spadne ze schodů a zabije se. Byl to ale nezaviněný pád?

Foto: Kalibr

Obal knihy

Kalibr, přeložila Jana Kunová, 256 stran, 299 Kč

Lotte Petriová:

Ďáblovo dílo

Soudní antropoložka Josefine Jespersenová je pověřena vedením projektu, kdy je kvůli stavbě nové stanice kodaňského metra třeba přesunout kosterní pozůstatky ze hřbitova. Když je zavražděna kolegyně Rita a později nalezena mrtvá dívka, znepokojující okolnosti obou událostí nasvědčují tomu, že ve městě začal řádit psychopatický sériový vrah.

Foto: Kalibr

Obal knihy

Kalibr, přeložila Jana Michalíková, 264 strany, 299 Kč

Samantha Youngová:

Bez rozloučení

Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel. Ačkoli byli každý z jiného světa, probudili jeden v druhém vášeň a sílu nevzdávat se...

Foto: Ikar

Obal knihy

Ikar, přeložila Renata Heitelová, 424 strany, 359 Kč

Penny Hancocková:

Myslela jsem, že tě znám

Když Julesina dcera Saffie obviní Hollyina syna Saula z šokujícího činu, je to poprvé, co je dlouholeté přátelství dvou žen ohroženo. Zatímco se obě snaží vše vyřešit bez policie, vyplouvají na povrch další odhalení. Když jedno z dětí zmizí, nabírá celá situace mnohem temnější obrátky. Komu vlastně můžou věřit?

Foto: Ikar

Obal knihy

Ikar, 392 strany, 399 Kč

Jeff Apter:

Angus Young a AC/DC: Vysoké napětí

Životopisná kniha s podtitulem Vysoké napětí vypravuje příběh kluka, který vzešel z dělnického prostředí Glasgow a Sydney a stal se největším hardrockovým kytaristou. Díky neutuchající touze po slávě AC/DC dosáhli rockového vrcholu, na němž se dokázali udržet.

Foto: Nakladatelství 65. pole

Obal knihy

Nakladatelství 65. pole, přeložila Sylva Ficová, 256 + 16 stran barevná fotopříloha 358 Kč

Harold S. Kushner:

Když všechno, co jste kdy chtěli, pořád nestačí

Kniha není o tom, jak být šťastný nebo jak být populární. Je to kniha o tom, jak dát svému životu smysl, pocit, že jste využili svůj čas na zemi dobře a nepromarnili ho, že svět bude jiný díky tomu, že jste jím prošli.

Foto: Portál

Obal knihy

Portál, přeložila Monika Kittová, 176 stran, 249 Kč, e-kniha 192 Kč

Josef Štefan Kubín:

Kniha pohádek

Pohádky z Čech, Slovenska, Francie, Ruska, Německa a dalších koutů Evropy převyprávěl známý český pohádkář Josef Štefan Kubín. Jeho osobitému vypravěčskému stylu skvěle vyhovují veselé ilustrace Josefa Lady.

Foto: Knižní klub

Obal knihy

Knižní klub, 184 strany, 249 Kč

Brian Posehn, Gerry Duggan:

Deadpool 8: Všechno dobré...

Jak oslavit konec série lépe než zabitím Deadpoola? Nejdříve si dá oraz na Středním východě, kde jej prostinká žoldácká zakázka dovede k násilnému střetnutí s Omega Redem a cestě do strašidelné hrobky se Shiklah! Pak se Deadpoolovi vyrazí pomstít ULTIMATUM a jemu nezbývá, než je zabít – všechny. Do posledního...

Foto: Crew

Obal knihy

Crew, 180 stran, 439 Kč

Kolektiv autorů:

Svůdné touhy

Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. Každý je věnovaný jednomu prostředí a tématu a přináší sérii šesti až osmistránkových příběhů od autorů jako je Jodorowsky, Prado, Altuna, Varenne, Bilal či Goetzingerová.

Foto: Crew

Obal knihy

Crew, přeložil Richard Podaný, 156 stran, 549 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám