Hlavní obsah

Nové knihy: Bystrov, Towles, Petrlová, King i Novotný

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední knižní nabídka letošního roku přináší pestrou směsici vzpomínek, románů, naučných knih, nechybí ani audiokniha a komiks.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Michal Bystrov a spol.:

Neučesané vzpomínky Vladimíra Bystrova

Nové knihy

Shrnutí půlstoleté tvorby publicisty, filmového novináře, překladatele, spisovatele, pedagoga, politického komentátora a zakladatele výboru Oni byli první. Kniha vznikla na základě nedokončených pamětí a byla doplněna o množství archivních materiálů z jeho pozůstalosti.

Galén, 954 strany, 690 Kč

Amor Towles:

Pravidla zdvořilosti

Nové knihy

Pětadvacetiletá Katey si v New Yorku v roce 1937 naplánuje silvestrovský večer v zapadlém jazzovém baru. Náhodné setkání s úspěšným bankéřem Tinkerem jí změní život. Čtenář poznává pozlátko i bídu „lepší společnosti“ a nahlédne do duše neobyčejné dívky.

Vyšehrad, přeložila Julie Tesla, 352 stran, 348 Kč, e-kniha 240 Kč

Rainer M. Schröder:

Nebe, na němž nesvítily hvězdy

Nové knihy

Pro Leah a Janneka svitla na obzoru naděje – oba jsou z rodiny jediní, kdo přežili koncentrační tábory. Jako ilegální běženci se vydávají na cestu přes Středozemní moře s nadějí na novou vlast v tehdejší Palestině.

Knižní klub, přeložil Jiří Lexa, 448 stran, 399 Kč

Monika Petrlová

Nelidské zdroje

Nové knihy

Potkáme chvástala, jenž nic neumí, a přesto se mu v zaměstnání daří, lovkyni bohatého manžela, smutného juniora na cestách mezi rodiči nebo zcela obyčejný pracovní tým, který mezi sebou nekomunikuje. Budeme se bavit, i když nám chvílemi bude smutno.

Jas, 144 strany, 179 Kč

Stephen King:

To

Nové knihy

Kultovní hororový román o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů z party členů Klubu smolařů a jednoho vypravěče.

OneHotBook, 5xCD, mp3, 51:41 hodin, 1077 Kč

Karel Novotný

Neradost

Nové knihy

Deprese si nevybírá, ocitnout se v ní může každý. Co když není následkem, ale příčinou? Konzultant, otec dvou dětí, kamarád, syn, partner Karel. Potkalo ho to, stejně jako tisíce dalších. Vydal se cestou smíření se s tím, že lze nežít podle pravidel diktovaných společností.

Publishing Family, 208 stran, 490 Kč

Neil Gaiman:

Knihy magie

Nové knihy

Uhrančivý příběh o nebezpečích a možnostech mládí. V luxusním vázaném vydání jsou sebrané všechny čtyři knihy původní minisérie a navíc úvod od legendárního autora fantasy a science fiction Rogera Zelaznyho i bonusové ukázky původního scénáře a skic od tvůrců díla.

Crew, přeložil Viktor Janiš, 208 stran, 699 Kč

Christiana Brownová:

Moderní jóga od A do Z

Nové knihy

Kompletní průvodce současnou jógou, pradávné cvičení účinné i v dnešní době, krok za krokem vás zasvětí do cvičení sérií pozic aktivní jógy, regeneračních ásan či praktikování meditace. Prostřednictvím jógy střižené na míru modernímu životu se naučíte lépe zacházet se svým tělem, myslí i energií.

Metafora, přeložil Lumír Mikulka, 400 stran, 399 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám