Hlavní obsah

Nové knihy: Barnes, Riddle, Kingová i Lišková

Právo, František Cinger

Letní nabídka uvádí převážně překladovou literaturu, Juliana Barnese, A. G. Riddleho i Shelly Kingovou. A nový komiks.

Článek

Julian Barnes:

Stolek s citróny

Nové knihy

Všechny povídky spojuje vynalézavý styl, jemný smysl pro humor a hluboká vnímavost pro zranitelnost a křehkost mezilidských vztahů. Mají jakési až starosvětské kouzlo. Auto má vzácný dar vidět pod povrch zdánlivě běžných situací a odhalovat nenápadná dramata.

Plus, přeložil Viktor Janiš, 248 stran, 269 Kč

A.G. Riddle:

Atlantský mor

Nové knihy

Světem se přehnala smrtící pandemie. Skoro miliarda lidí zemřela – a ti, které mor nezabil, procházejí přeměnou na genetické úrovni. Někteří se překotně vyvíjejí, ostatní degenerují. Přichází vize světa obývaného geneticky nadřazenými přeživšími.

Argo, přeložila Daniela Orlando, 368 stran, 398 Kč

Shelly Kingová:

Okamžik všeho

Nové knihy

Život Maggie Duprésové je vzhůru nohama. Před problémy se ukrývá v antikvariátu, který je na tom podobně jako ona. Jednou se Maggie dostane do ruky starý potrhaný výtisk Milence lady Chatterleyové, se vzkazy dvou lidí, kteří se nikdy osobně nesetkali. Rozhodne se jednat.

Host, přeložila Martina Šímová, 312 stran, 299 Kč, e-kniha 169 Kč

Kyra Davis, Zdenka Lišková:

Jedna jediná noc

Nové knihy

Kasie Fitzgeraldová je spolehlivá a zodpovědná. A má těsně před svatbou. A kamarádka ji vytáhne na víkend do Las Vegas. I když obvykle takové věci nedělá, vyspí se záhadným cizincem a jedinou její myšlenkou je, že netušila, že to může být takové...

XYZ, 400 stran, cena 349 Kč

Tite Kubo:

Bleach 18: The Deathberry Returns

Nové knihy

Bitva mezi důstojníky dvorní stráže se rozhořela naplno. A mezi aktéry nečekané bitvy jsou i takoví, kteří o sobě nedali vědět už dobrých sto let. Takováto setkání mohou otevřít staré rány a způsobit zlou krev, jak se ostatně přesvědčí i Joruiči, na kterou čeká smrtící střetnutí.

Crew, 200 stran, 189 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám