Hlavní obsah

Nové album skupiny O5 a Radeček avizuje klip k písničce Sex ve sprše

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela O5 a Radeček vydává druhý singl z chystané nové desky Dobrý zprávy. Jmenuje se Sex ve sprše a klip k ní natočil Jakub Mahdal. Video zdobí barevná nálada, trocha nadsázky a špetka erotiky.

Nový videoklip skupiny O5 a RadečekVideo: BrainZone

 
Článek

„Ráno v den natáčení jsem se probudil s horečkou. Klip jsme točili na podzim v nevytopeném ateliéru a já celou dobu strávil ve vaně ve studené vodě. Naštěstí lidé ze štábu kolem Kuby Mahdala pak někde sehnali obří ponorný ohřívák, který strčili do vany, a já si natáčení nakonec užil jako někde v termálních lázních,“ vzpomíná zpěvák Tomáš Polák.

Foto: BrainZone - Ondřej Pýcha

O5 a Radeček mají nový klip.

Nová deska O5 a Radeček vyjde po sedmi letech a bude se jmenovat Dobrý zprávy. Nevyjde ale v lednu, jak bylo plánováno, nýbrž později. Kapela totiž těsně před jejím dokončením dostala nabídku spolupracovat na nové komedii Karla Janáka. Finální práce na albu tak přerušila, aby se mohla věnovat skládání a nahrávání písně pro film.

Rok 2019 bude pro šumperskou skupinu koncertně příjemně náročný, fanouškům bude na pódiích představovat mimo jiné novou desku. Připravené je turné a křest, v létě se kapela představí na festivalových pódiích.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám