Hlavní obsah

Nova na podzim: Tvář, Modrava a Specialisté

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Nova chystá na letošní podzim hlavně oblíbené kriminálky, pořad Tvoje tvář má známý hlas a různé reality show.

Foto: Nova

Policie Modrava

Článek

Novou řadou pokračuje od 1. září seriál Policie Modrava. Osm nových dílů přináší kriminální případy z malebné Šumavy a na jejich pozadí se rozehrávají i soukromá dramata členů policejního týmu Jany Vinické. V seriálu hrají Soňa Norisová, Jaroslav Satoranský, Filip Tomsa nebo Jana Boušková.

Od 7. září poběží hudební show Tvoje tvář má známý hlas. Vystupovat v ní budou Zuzana Norisová, Roman Zach, Debbie, Robert Urban, Kateřina Brožová, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová a Marek Lambora. Moderátorem zábavného pořadu bude opět Ondřej Sokol.

Foto: Milan Malíček, Právo

Janek Kroupa na snímku z roku 2013

Publicistickou novinkou podzimu mají být od 1. září Příběhy českých zločinů. Novinář Janek Kroupa se po letech vrací k nejzávažnějším případům včetně heparinového vraha a sleduje, jak se s událostmi vyrovnali tehdejší aktéři a pozůstalí.

Další řadou pokračuje krimi seriál Specialisté. Vedení oddělení se ujal major Strouhal (Martin Dejdar), novou posilou bude Kovář (Jiří Hána). Kapitán Čermák (Jan Zadražil) byl postřelen a zemřel.

Od 19. srpna se vrací odpolední Ulice a 27. srpna Ordinace v růžové zahradě 2, kde bude nově hrát Simona Krainová.

Sonda do českých domácností Výměna manželek pokračuje od 28. srpna, soutěžní show Co na to Češi od 19. srpna.

V sérii Malé lásky (od 28. srpna) si diváci užijí dojemné příběhy z porodnické kliniky v Plzni. Televize instalovala v porodních sálech, pokojích a na chodbách 35 skrytých kamer.

Do budoucna Nova připravuje další řadu detektivní série Dáma a král, Misi nový domov a reality show Utajený šéf.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám