Hlavní obsah

Nová DVD: Zloději zelených koní, Dítě Bridget Jonesové, Sedm statečných a Čapí dobrodružství

Právo, Věra Míšková

O nelegálních hledačích vzácných vltavínů je český film Zloději zelených koní. Potřetí se na plátna kin vrací největší průšvihářka všech dob ve filmu Dítě Bridget Jonesové. Denzel Washington hraje v moderní verzi Sedmi statečných. Animované Čapí dobrodružství je o tom, kdo vlastně nosí děti.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 4. týden

Článek

Zloději zelených koní

Nová DVD

Zběhlý student geologie Pavel a nezaměstnaný zemědělec Kačmar se živí jako nelegální kopáči vltavínů. Ten první proto, aby nebyl závislý na manželce Karolíně, ten druhý, aby uživil rodinu. Mají peníze, svobodu a nezávislost, ale platí těžkou dřinou a obezřetností před policií. Při kopání vltavínů jde totiž i o život.

Zloději zelených koní, ČR 2016, drama, 90 min., režie: Dan Wlodarczyk, hrají: Pavel Liška, Marek Adamczyk, Jenovéfa Boková a další.

Dítě Bridget Jonesové

Nová DVD

Bridget v doprovodu kolegyně navštíví hudební festival a vyspí se v jeho průběhu s pohledným cizincem. A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska Mark Darcy nerezaví, je na malér zaděláno. Darcy i úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack se sice k situaci postaví jako praví chlapi, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je jen padesátiprocentní.

Dítě Bridget Jonesové, Velká Británie/ Francie/ USA, 2016, 123 min., režie: Sharon Maguire, hrají: Renée Zellwegerová, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thomsponová a další.

Sedm statečných

Nová DVD

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua, který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. Zoufalí obyvatelé pod vedením Emmy Cullenové se rozhodnou požádat o pomoc sedm mužů, pro které, stejně jako pro Boqua, žádné zákony neplatí.

Sedm statečných, USA 2016, dobrodružný, 130 min., režie: Antoine Fuqua, hrají? Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke a další.

Čapí dobrodružství

Nová DVD

Nejlepší doručovatel internetové společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, závodí s časem, aby doručili své první dítě – na cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům jejich původní poslání.

Čapí dobrodružství, USA 2016, animovaný rodinný, 87 min., režie: Nicholas Stoller a Doug Sweetland.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám