Hlavní obsah

Nová DVD: Volání netvora: Příběh života a Rychle a zběsile 8

Právo, Věra Míšková

Tento týden vycházejí na DVD dva nové filmy. Podle ceněné předlohy Patricka Nesse a Siobhan Dowdové vznikl snímek Volání netvora: Příběh života. A s pořádným odpichem jede film Rychle a zběsile 8.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Volání netvora: Příběh života

Třináctiletému Conorovi se do snů vkrádají noční můry. A není divu - jeho maminka je nemocná, táta žije kdesi za mořem, babička ho pořád peskuje a spolužáci šikanují. Vypadá to, že je na všechno sám. Ale vždycky chvíli po půlnoci ho navštěvuje netvor - obrovitánský chodící a mluvící starý strom, který roste na kopci za domem.

Volání netvora: Příběh života, USA, Velká Británie, Španělsko 2016, fantasy/drama, 103 min., Režie: Juan Antonio Bayona, hrají: Lewis MacDougall, Sigourney Weaverová, Felicity Jonesová, Toby Kebbell, Geraldine Chaplinová, Liam Neeson a další.

Rychle a zběsile 8

Dominic Toretto zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je fakt hodně. Jenže když ona ho na stranu zla přetáhla legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher, která je stejně krásná jako nebezpečná, a má s ním nehezké plány. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich totiž může udělat neporazitelný tandem.

Rychle a zběsile 8, USA/ Francie/ Kanada/ Velká Británie/ Samoa 2017, akční, 136 min., režie: F. Gary Gray, hrají: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theronová, Helen Mirrenová a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám