Hlavní obsah

Nová DVD: Vezmeš si mě, kámo? Debbie a její parťačky, Status Update a Dámský klub

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie Vezmeš si mě, kámo? je nejen o fingované svatbě. V Metropolitním muzeu loupí hrdinky filmu Debbie a její parťačky. O tom, jaká otrava je stěhování, když je člověk na střední škole, je komedie Status Update. A čtyři starší ženy hledají nové impulsy v Dámském klubu.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Vezmeš si mě, kámo?

Nová DVD

Na Yassinova studia architektury v Paříži se složila celá vesnice. Když ale jednou nepřijde na zkoušku, je tu průšvih a hrozba deportace. Ještě že má Yassin nejlepšího kamaráda, který je ochoten si ho naoko vzít. Jenže jak známo, jedna lež plodí druhou a vzniknou z toho pořádné karamboly.

Vezmeš si mě, kámo?, Francie 2017, komedie, 92 min., režie: Tarek Boudali, hrají: Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Philippe Duquesne, Charlotte Gabrisová a další.

Debbie a její parťačky

Nová DVD

Že to nejde se ženskými? Omyl, po Dannyho parťácích přichází Debbie se svými parťačkami. Ve volně navazujícím filmu mají Debbie a její tým smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní galapřehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu.

Debbie a její parťačky, USA 2018, krimikomedie, 110 min., režie: Gary Ross, hrají: Sandra Bullocková, Cate Blanchettová, Anne Hathawayová, Helena B. Carterová, Rihanna a další

Status Update

Nová DVD

Když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na východní pobřeží, je to velká otrava. Kyle je v nové škole úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale dostane v obchodním domě od podivného prodejce nový, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Přinese mu to ale štěstí?

Status Update, Čína/Kanada/USA 2018, 106 min. režie: Scott Speer, hrají: Ross Lynch, Courtney Eatonová, Olivia Holtová, Gregg Sulkin, Brec Bassinger a další.

Dámský klub

Nová DVD

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu Padesát odstínů šedi a tahle volba se ukáže jako více než inspirativní…

Dámský klub, USA 2018, komedie, 103 min., režie: Bill Holderman, hrají: Diane Keatonová, Jane Fondová, Andy García a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám