Hlavní obsah

Nová DVD: Vedlejší účinky, Nevědomí, Za borovicovým hájem 2012 a Ace Ventura: Volání divočiny

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Thriller Stevena Soderbergha Vedlejší účinky přináší příběh páru, jehož svět se začne rozpadat ve chvíli, kdy psychiatr předepíše nový lék. Tom Cruise hraje osamoceného strážce a údržbáře, umístěného na pusté, téměř zničené Zemi ve sci-fi Nevědomí. Ryan Gosling zase motocyklového jezdce v kriminálním dramatu Za borovicovým hájem. A znovu přichází Ace Ventura, tentokrát v pokračování nazvaném Volání divočiny.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 34. týden

Článek

Vedlejší účinky

Nová DVD

Emily a Martin tvoří dokonalý a úspěšný mladý pár. Když se ale Martin ocitne na čtyři roky ve vězení za zneužívání informací v obchodním styku, jejich život se promění v peklo. Emily na něj celou dobu čeká, jeho propuštění je ale stejně zničující jako jeho uvěznění a Emily se propadá do hlubokých depresí.

Vedlejší účinky, USA 2013, psychologický thriller, 110 min., režie: Steven Soderbergh, hrají: Rooney Mara, Jude Law, Catherine Zeta-Jonesová, Channing Tatum a další.

Nevědomí

Nová DVD

Jack Harper, strážce a údržbář na téměř zničené Zemi, zachrání po nouzovém přistání vesmírné lodi členku posádky. Tím ale spustí řetězec událostí, které ho donutí pochybovat o všem, v co dosud věřil. Osud celého lidstva se ocitá v jeho rukou.

Nevědomí, USA 2013, akční sci-fi, 120 min., režie: Joseph Kosinski, hrají: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenková a další.

Za borovicovým hájem 2012

Nová DVD

Tajemný motocyklový jezdec Luke si vydělává na živobytí na poutích. Když zjistí, že mu jeho bývalá láska porodila syna, opouští kaskadérský život a vydává se svou rodinu hledat. Aby jí zajistil víc peněz, využije svých skvělých jezdeckých schopností a spáchá sérii bankovních loupeží. Jeho zločiny ale přilákají pozornost ambiciózního detektiva Crosse.

Za borovicovým hájem, USA 2012, kriminální drama, 135 min., režie: Derek Cianfrance, hrají: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendesová, Rose Byrne, Ray Liotta, Ben Mendelsohn a další.

Ace Ventura: Volání divočiny

Nová DVD

Ace Ventura, zvířecí detektiv v podání Jima Carreyho, má případ – musí najít ztraceného maskota Miamských delfínů a obránce Dana Marina. Zadívá se z oka do oka lidožravému žralokovi, prověří Miamské delfíny a zaflirtuje si se ženami. Ať už je pod maskou, pod palbou nebo pod vodou, svého muže – nebo zvíře - vždycky dostane!

Ace Ventura: Volání divočiny, USA 1994, komedie, 83 min., režie: Tom Shadyac, hrají: Jim Carrey, Courteney Coxová, Sean Youngová, Tone Loc, Noble Willingham a další, v českém znění: Bohdan Tůma, Jana Mařasová, Jana Andresíková, Pavel Šrom a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám