Hlavní obsah

Nová DVD: Tátova volha, Kazišuci a Tully

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eliška Balzerová a Tatiana Vilhelmová hrají matku a dceru ve filmu Jiřího Vejdělka Tátova volha. Výstižný název americké komedie je Kazišuci. Charlize Theronová hraje hlavní roli v komedii Jasona Reitmana Tully.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Tátova volha

Nová DVD

Když Evě zemře manžel a Tereze otec, najdou indicii, že měl pravděpodobně vedle Terezy ještě syna Tomáše. Společně se v jeho starém autě vydají po stopách jeho bývalých milenek, aby zjistily, jestli je to pravda a kde by Tomáš mohl žít.

Tátova volha, Česko 2018, 90 min., režie: Jiří Vejdělek, hrají: Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová, Hana Maciuchová, Vilma Cibulková a další

Kazišuci

Nová DVD

Rodiče, kteří zjistí, že se jejich dcery chystají zbavit panenství, se vydávají na válečnou stezku. A není divu, že reagují přehnaně. Mitchell ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat.

Kazišuci, USA 2018, komedie, 102 min., režie: Kay Cannon, hrají: Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz, Kathryn Newtonová a další

Tully

Nová DVD

Tully vypraví příběh Marly, matky tří dětí, které její bratr pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully vytvoří silné pouto.

Tully, USA 2018, komedie, 85 min., režie: Jason Reitman, hrají: Charlize Theronová, Mackenzie Davisová, Mark Duplass, Ron Livingston a další

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám