Hlavní obsah

Nová DVD: Špion, který mi dal kopačky, Hell Fest: Park hrůzy a Který je ten pravý?

Právo, Věra Míšková

Mila Kunisová a Kate McKinnonová hrají všehoschopné hrdinky v akční komedii Špion, který mi dal kopačky. Hell Fest: Park hrůzy je horor ze zábavního parku. V romantické komedii Který je ten pravý? hledá odpověď na titulní otázku Reese Witherspoonová.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Špion, který mi dal kopačky

Nová DVD

Audrey a Morgan jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špion. Svět špionů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské.

Špion, který mi dal kopačky, USA 2018, akční komedie, 117 min., režie: Susanna Fogelová, hrají: Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan, Justin Theroux a další.

Hell Fest: Park hrůzy

Nová DVD

Parta kamarádů si jde užít do zábavního parku hrůzy. Uprostřed strašidelných atrakcí je ale začne terorizovat a pronásledovat skutečná hrozba. Maskovaný zabiják. Jak se dovoláte pomoci v místě, kde si všichni myslí, že šílenec, který se vás pokouší zabít a likviduje vaše kamarády, je součástí show?

Hell Fest: Park hrůzy, USA 2018, horor, 89 min., režie: Gregory Plotkin, hrají: Amy Forsythová, Regin Edwards, Christian James, Bex Taylor-Klaus a další.

Který je ten pravý?

Nová DVD

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do rodného města, aby si utřídila myšlenky a začala znovu. Život přece začíná po čtyřicítce a nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkami! Jenže s tím návratem do normálu to nebude snadné: na oslavě potkala Alice tři mladíky, s jedním z nich strávila noc a všem nabídla, že u ní mohou chvíli bydlet. V domě má teď velkou rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce...

Který je ten pravý?, USA 2017, romantická komedie, 97 min., režie: Hallie Meyersová Shyerová, hrají: Reese Witherspoonová, Michael Sheen, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Candice a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám