Hlavní obsah

Nová DVD: Spider Man: Paralelní světy, Princezna a dráček a Aladinova nová dobrodružství

Právo, Věra Míšková

Pavoučí hrdina v dosud nepoznaném vizuálním stylu, to je Spider Man: Paralelní světy. Malým dětem udělá radost Princezna a dráček. Francouzská komedie o dvou zlodějích se jmenuje Aladinova nová dobrodružství.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Spider Man: Paralelní světy

Nová DVD

Phil Lord a Chris Miller, tvůrci hitů Lego příběh a 21 Jump Street představují divákům dosud nepoznaný svět Spider-Mana v přelomovém a unikátním vizuálním stylu. Spider-Man: Paralelní světy uvede na plátno animovaného dospívajícího chlapce z Brooklynu Milese Moralese a nekonečné možnosti Paralelních světů, kde je víc než jen jeden maskovaný hrdina.

Spider Man: Paralelní světy, USA 2018, animovaný dobrodružný, 117 min., režie: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman, v českém znění: Ondřej Havel, David Novotný, Lukáš Hlavica, Berenika Kohoutová, Josef Pejchal a další.

Princezna a dráček

Nová DVD

Princezna Barborka najde při svých toulkách hradem magickou knihu. Ta ji přenese do říše zázraků plné nových dobrodružství a zvláštních stvoření. Barborka se spřátelí s roztomilým dráčkem, se kterým se vydá najít kouzelné zrcadlo. Právě to ji může spojit s její dávno ztracenou maminkou.

Princezna a dráček, Rusko 2018, animovaný, 75 min., režie: Marina Nefedova

Aladinova nová dobrodružství

Nová DVD

Sam s nejlepším kamarádem Khalidem v kostýmu Santa Clause se na Štědrý den rozhodnou využít atmosféry a krást v obchodním domě. Když je Sam obklopen skupinou dětí, které vyžadují pohádku, nezbývá mu než začít vyprávět. Vypráví pohádku o Aladinovi. Ovšem příběh, který děti uslyší, se ani vzdáleně nepodobá tomu, který znají z knížky...

Aladinova nová dobrodružství, Francie 2015, komedie, 107 min., režie: Arthur Benzaquen, hrají: Kev Adams, Jean-Paul Rouve, Vanessa Guide, William Lebghil, Eric Judor a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám