Hlavní obsah

Nová DVD: Sicario - nájemný vrah, Legendy zločinu a Steve Jobs

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V příhraniční oblasti mezi USA a Novým Mexikem se odehrává akční drama Sicario – Nájemný vrah. V příběhu nejznámějších britských gangsterů Legendy zločinu hrají Tom Hardy a Taron Egerton. Michael Fassbender hraje titulní roli v životopisném filmu Steve Jobs. Vychází i vítěz Českých lvů za počin v audiovizi, Kacelář Blaník.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 09. týden

Článek

Sicario – nájemnný vrah

Nová DVD

Idealistickou agentku FBI pověří důstojník elitní vládní operační skupiny, aby v příhraniční oblasti mezi USA a Mexikem, kde neplatí žádné zákony, podpořila eskalující válku proti drogám. Tým vedený tajemným poradcem s pochybnou minulostí se tajně vydává na cestu, během které je Kate nucena v zájmu přežití pochybovat o všem, v co dosud věřila.

Sicario – Nájemný vrah, USA 2016, akční drama, 121 min., režie: Denis Villeneuve, hrají: Emily Bluntová, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Victor Garber, Jon Bernthal a další.

Legendy zločinu

Nová DVD

Gangsteři, dvojčata Reggie a Ronnie Krayovi, jsou v polovině „divokých šedesátých“ jako vládci Londýna na vrcholu slávy. Krátce poté, co Ronnieho propustí z vězení, začnou oba bratři upevňovat své postavení v londýnském East Endu. K jednání přitom přizvou drsného zločince z jižní části města Charlieho Richardsona a jeho gang a spolupracují i s americkou mafii, která by ráda přesunula své působiště z Havany do Londýna.

Legendy zločinu, VB 2015, životopisná gangsterka, 126 min., režie: Brian Helgeland, hrají: Tom Hardy, Taron Egerton, Emily Browningová, Christopher Eccleston, David Thewlis a další. 

Steve Jobs

Nová DVD

Film se odehrává během vyhrocených momentů před zahájením klíčových Jobsových prezentací. Poprvé Jobse potkáváme v polovině osmdesátých let, kdy na trh uvedl Macintosh a je zřejmé, že legendy o jeho asociálnosti a nesnesitelnosti nelhaly. Ponižuje matku své dcery, do krve se hádá se svou pravou rukou Joannou... S ubíhajícími minutami se však z jednorozměrného psychopata stává mnohovrstevná osobnost.

Steve Jobs, USA/ VB 2015, životopisný, 122 min., režie: Danny Boyle, hrají: Steve Jobs, Kate Winsletová, Seth Roth a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám