Hlavní obsah

Nová DVD: Putování s dinosaury, Jake a piráti ze Země Nezemě: Jake vs Hook konečné zúčtování a Rozkoš

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází film Rozkoš režisérky Jitky Rudolfové o posedlosti v mnoha podobách. Pro děti i dospělé je Putování s dinosaury a dětem je určena i série příběhů pod společným názvem Jake a piráti ze Země Nezemě: Jake vs Hook konečné zúčtování.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 16. týden

Článek

Putování s dinosaury

Nová DVD

Dětem, které milují dinosaury, ale i jejich rodičům je určeno vzrušující prehistorické putování. V dobách, kdy Zemi vládli dinosauři, se ten nejmenší z celého hejna – hravý Pachyrhinosaurus jménem Patchi – vydává na velké dobrodružství. Zatímco se snaží nalézt své místo ve světě plném kamarádů, ale i několika nebezpečných nepřátel, Patchi v sobě objevuje odvahu potřebnou k tomu, aby vyrostl ve vůdce celé smečky.

Putování s dinosaury, Velká Británie/ USA/ Austrálie 2013, rodinný/ dobrodružný, 81 min., režie: Neil Nightingale, Barry Cook, hrají: John Leguizamo, Justin Long, Tiya Sircar, Skyler Stone a další.

Jake a piráti ze Země Nezemě: Jake vs Hook konečné zúčtování

Nová DVD

Jake a piráti ze Země Nezemě se tentokrát musí postavit Hookovi a jeho posádce! Nejdřív na vrcholku obřího fazolovníku objeví krokodýla, který snáší zlatá vejce! Ale pozor, je tu i Hook! Aby mohl Jake zachránit Ostrov pirátů před spáry kapitána Hooka, promění se Bárka v horkovzdušný balón a vznese se vysoko nad oblaka!

Jake a piráti ze Země Nezemě: Jake vs Hook konečné zúčtování, USA 2013, dobrodružný/ dětský/ animovaný, 88 min.

Rozkoš

Nová DVD

Posedlost láskou, posedlost uměním, posedlost originalitou, posedlost napodobováním, posedlost úspěchem, posedlost penězi a… posedlost sám sebou. Každá posedlost nás dříve či později dovede k zániku, pokud nad ní ztratíme nadhled, pokud se jí necháme uvláčet. Jenomže jedině při tom „vláčení“ – i přes všechny odřeniny a šrámy – můžeme na několik málo okamžiků dojít k nalezení jedinečné Rozkoše. A o co jiného v životě vlastně jde?

Rozkoš, ČR 2013, tragikomedie, 106 min., režie: Jitka Rudolfová, hrají: Jana Plodková, Martin Myšička, Jaroslav Plesl, Jan Budař, Václav Neužil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám