Hlavní obsah

Nová DVD na tento týden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden se ve videopůjčovnách objeví především animovaný film Příběh žraloka, ale také další příběhy Chipa a Dalea nebo sci-fi thriller Deset minut života.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky
Článek

Příběh žraloka

Nová animovaná komedie od tvůrců trháku Shrek vypráví podmořskou gangsterku o Oscarovi, chudém čističi jazyků v místní myčce velryb, který se stane den ze dne hrdinou útesu, když řekne jednu velkou, nadutou lež! Aby zachoval své tajemství, spojí se malý Oscar s vegetariánským žralokem Lennym a z této nepravděpodobné dvojky se stanou přátelé na život a na smrt! Když pak Oscarova lež začne vycházet na světlo, pomohou mu Lenny a oddaná kamarádka, postavit se nejobávanějšímu žralokovi všech vod, donu Linovi. Malý Oscar nakonec najde sám sebe a své místo mezi ostatními rybami na útesu!

Shark Tale, USA, 2004, 86 min., režie: Vicky Jenson, Bibo Bergeron, v českém znění: Aleš Háma, Bohuslav Kalva, Hana Ševčíková, Filip Jančík, Marcela Kyselová, Libor Hruška, Martin Janouš, Hynek Dřízhal, Petr Gelnar...

Deset minut života

Hrdina sci-fi filmu profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti.

Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tannerovou. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ...

Slipstream, USA, 2004, 90 min., režie: David Van Eyssen, hrají: Sean Astin,Vinnie Jones, Ivana Milicevicová...

Agenti 00

Film Agenti 00 je francouzským remakem americké komedie Špióni jako my s Danem Aykrodem a Chevy Chasem.

Děj se točí kolem krádeže supertajné nukleární zbraně a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce a že je ta krysa stále v domečku. V prvé řadě ale potřebují získat zpět raketu. Za tím účelem si najímají dva totální packaly - ubohé atrapy Jamese Bonda závislé na na počítačových hrách - Willa a Bena. Než je vyšlou na tajnou misi, musí projít náročným výcvikem. Nikdo z nich ale netuší, že jsou jen návnady v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce...

Double Zero, Francie 2004, 86 min., režie: Gérard Pires, hrají: Eric Judor, Ramzy Bedia, Eduard Baer, Li Xin...

Chip a Dale

Studio Disney sestavilo dvoudílnou kolekci dobrodružství svých dvou rozpustilých hrdinů Chipa a Dala Co se děje ve větvích a V ohrožení. Vobou částech je osm zábavných příběhů. Na DVD jsou například díly s názvem V koruně stromu, Donald prořezává strom Chipa a Dala, a přitom se nerozpakuje ujídat jim jejich oříšky. V dalším příběhu je dokonce Donald přiměje zamést mu sníh z chodníku, ale nakonec je chodník opět zasypán - popcornem. V příběhu Hračičkové proti sobě bojují o sladkosti. A hádejte, kdo se pozve na lívancovou snídani k Donaldovi?

Chip Dale: Trouble in a Tree, Chip Dale: Here Comes Trouble, USA, 2005

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám