Hlavní obsah

Nová DVD: Na špatné straně, La Llorona: Prokletá žena

Právo, Věra Míšková

Mel Gibson hraje v kriminálním dramatu Na špatné straně. Hororový příběh vypráví thriller La Llorona: Prokletá žena.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Na špatné straně

Obal DVD

Dva až příliš horliví policisté jsou za překročení rámce svých povinností suspendováni ze služby. To jim ovšem nebrání, aby ve svém boji s podsvětím pokračovali na vlastní pěst a učinili spravedlnosti zadost. Krimi thriller s notnou dávkou násilí překračuje hranice žánru a poukazuje na problematiku přehnané politické korektnosti, která je v současném světě dovedena až ad absurdum.

Na špatné straně, USA/Kanada 2018, thriller, 159 min., režie: S. Craig Zahler, hrají: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Laurie Holden a další.

La Llorona: Prokletá žena

Obal DVD

La Llorona je děsivý přízrak uvězněný mezi nebem a peklem, stižený hrůzným osudem zpečetěným vlastní rukou. Když ještě žila, utopila v záchvatu vzteku své děti, a po svém hrůzném činu se sama se vrhla do zpěněných říčních vod. Nyní jsou její smrtící slzy věčné a těm, kdo v noci zaslechnou její posmrtné volání, není pomoci. La Llorona se plíží ve stínech a loví děti v zoufalé snaze nahradit ty své. Během staletí její touha a nenasytnost roste...

La Llorona: Prokletá žena, USA 2013, horor, 93 min., režie: Michael Chaves, hrají: Linda Cardellini, Sean Patrick Thomas, Patricia Velasquezová, Raymond Cruz a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám