Hlavní obsah

Nová DVD: Letíme a Milovník po přechodu

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vycházejí pouze dvě novinky. Letíme je dobrodružný příběh malého vrabce, který si myslí, že je čáp. A zašlé umění svůdce chce oprášit Milovník po přechodu.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Letíme

Nová DVD

Malý vrabčí sirotek vyrůstá v čapí rodině a je přesvědčený, že sám se narodil jako čáp. Jenže pak jeho adoptivní rodina vyráží na zimu do teplých krajů a Richarda musí nechat doma. Čáp nečáp, vrabec nevrabec, Richard nemá svoje křídla pro nic za nic, a tak vyráží do dálné Afriky na vlastní pěst.

Letíme, Německo/ Norsko/ Belgie/ Lucembursko 2017, animovaný, 84 min., režie: Toby Genkel, v českém znění: Matěj Havelka, Jana Zenáhlíková, Martin Zahálka, Matěj Ruppert a další.

Milovník po přechodu

Nová DVD

Neodolatelný seladon městských bazénů Maximo měl jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne a Maxim se ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci.

Milovník po přechodu, USA 2017, komedie, 115 min., režie: Ken Marino, hrají: Eugenio Derbez, Kristen Bellová, Salma Hayeková, Raquel Welchová a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám