Hlavní obsah

Nová DVD: Jimi: Hvězda stoupá vzhůru, Interview a Interstellar

Právo, Věra Míšková

Příběh hudebníka Jimiho Hendirxe nabízí film Jimi: Hvězda stoupá vzhůru. Akční komedie Interview dá nahlédnout do světa televizních pořadů i záměrů CIA. Režisér filmů Počátek nebo trilogie Temný rytíř natočil sci-fi Interstellar.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 14. týden

Článek

Jimi: Hvězda stoupá vzhůru

Nová DVD

Píše se rok 1966 a téměř neznámý kytarista jménem James Marshall ,Jimi’ Hendrix se stěhuje do Londýna, kde v sobě objevuje a piluje svůj talent a stejně tak řeší složité vztahy, které se na něj na cestě ke slávě nabalují. Jako jeden z nejuznávanějších, nejoriginálnějších a nejvlivnějších muzikantů 20. století objevil netušené možnosti elektrické kytary.

Jimi: Hvězda stoupá vzhůru, USA/VB/Irsko 2013, životopisný, 118 min., režie: John Scott, hrají: Imogen Poots, Hayley Atwell, Burn Gorman, Ruth Negga, André Benjamin a další.

Interview

Nová DVD

Dave Skylark a producent Aaron Rapaport jsou autory populárního televizního pořadu o celebritách. Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se připravují na cestu do Pchjongjangu, plány jim naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: musí Kim Čong-una „oddělat”.

Interview, USA 2014, akční komedie, 112 min., režie: Evan Goldberg, Seth Rogen, hrají: James Franco, Lizzy Caplanová, Randall Park, Seth Rogen, Timothy Simons, Anders Holm, Eminem a další.

Interstellar

Nová DVD

Skupina výzkumníků opouští kolabující Zemi a vydává se na nejdůležitější misi v historii lidstva. Musí najít novou planetu, kde by mohli mít lidé domov.

Interstellar, USA/VB 2014, dobrodružná sci-fi, 168 min., režie: Christopher Nolan, hrají: Matthew McConnaughey, Anne Hathawayová, Jessica Chastainová, Matt Damon a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám