Hlavní obsah

Nová DVD: Druhý báječný hotel Marigold, Čarovný les a Miluj souseda svého

Právo, Věra Míšková

Skupina britských důchodců prožije další kapitolu svého života v Druhém báječném hotelu Marigold. Čarovný les je filmovou adaptací slavného divadelního muzikálu. Bill Murray hraje hlavní roli v komedii Miluj souseda svého.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 31. týden

Článek

Druhý báječný hotel Marigold

Nová DVD

V indickém Jaipuru leží jeden báječný hotel a v předchozím filmu se stal útočištěm sedmi trochu noblesních a trochu potrhlých britských penzistů. Teď už je Báječný hotel Marigold plně obsazen nejen hvězdnou sestavou britských herců, ale také stálými hosty a jeho manažerka Muriel i majitel Sonny chtějí své podnikání rozšířit.

Druhý báječný hotel Marigold, USA/Velká Británie, komedie/drama, 122 min., režie: John Madden, hrají: Maggie Smithová, Judi Denchová, Bill Nighy, Richard Gere, Dave Patel a další. 

Čarovný les

Nová DVD

Muzikál spojuje čtyři známé pohádky – Popelku, Červenou karkulku, Lociku a Jacka a fazolový stonek – příběhem bezdětného páru pekaře a jeho ženy. Před léty zaklela čarodějnice pekařovu rodinu a nyní může kletbu zrušit, když jí pekař přinese bílou krávu, červenou pláštěnku, zlatý střevíček a vlasy kukuřičné barvy…

Čarovný les, USA 2014, muzikál, 126 min., režie: Rob Marshall, hrají: Meryl Streepová, Johnny Depp, Anna Kendricková a další.

Miluj souseda svého

Nová DVD

Vincent je stárnoucí válečný veterán, mrzutý a nepříjemný na všechny lidi. Když se nastěhují noví sousedé, jeho život se obrátí vzhůru nohama a on má najednou na krku 12letého kluka. Ačkoliv je Vincent cynik, který sází, miluje whisky a dost často navštěvuje striptýzové kluby, nakonec se z něj stane chlapcův nejlepší přítel.

Miluj souseda svého, USA 2014, komedie, 102 min., režie: Theodore Melfi, hrají: Bill Murray, Jaeden Lieberher, Melissa Mc Carthy a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám