Hlavní obsah

Nová DVD: Co by, kdyby, Šaráda a Falešní poldové

Právo, Věra Míšková

Co by, kdyby, tak se ptá název americké komedie s Jasonem Batemanem a Jane Fondovou. Na Caryho Granta a Audrey Hepburnovou lze zavzpomínat u filmu Šaráda z roku 1963. Akční komedie Falešní poldové je pořádně rychlá jízda.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 15. týden

Článek

Co by, kdyby

Nová DVD

Po otcově smrti se do rodného domu vracejí čtyři sourozenci. Každý se nachází v jinak složité situaci, a teď mají prožít týden společně pod jednou střechou. Jednoduché to nebude.

Co by kdyby, USA 2014, komedie, 99 min., režie: Shawn Levy, hrají: Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Jane Fondová, Rose Byrne, Corey Stoll, Kathryn Hahnová a další.

Šaráda

Nová DVD

Regina se vrací ze švýcarských hor do Paříže, kde ji čeká nemilé překvapení: manžel je nezvěstný a spolu s ním i všechny peníze. Do toho se o ni začnou zajímat agenti CIA a další podivíni, kterým jde jen o jedinou věc. Dozvědět se, kde jsou peníze. Manžel je totiž za války zpronevěřil.

Šaráda, USA 1963, kriminální mystery, 113 min., režie: Stanley Donen, hrají: Cary Grant, Audrey Hepburnová, Walter Matthau, James Coburn, George Kennedy a další.

Falešní poldové

Nová DVD

Mohla by to být akční komedie o dvou policejních parťácích, kdyby dva hrdinové tohoto filmu byli policajti. Jenže jsou dva lenoši, kteří se za policajty jenom vydávají. Zabavují trávu, balí holky, nechávají si zadarmo nalévat. Když se ale zapletou s opravdovými gangstery, falešní poldové zažijí nefalšované horko.

Falešní poldové, USA 2014, akční komedie, 104 min., režie: Luke Greenfield, hrají: Jake M. Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám