Hlavní obsah

Nová DVD: Až vyjde měsíc, Temný rytíř povstal, Deník malého poseroutky 3

Právo, Věra Míšková

Příběh roztomile svérázné komedie Až vyjde měsíc se odehrává v 60. letech 20. století na romantickém pobřeží Nové Anglie. Film Temný rytíř povstal režiséra Christophera Nolana je určen všem milovníkům série o Batmanovi. Oblíbený "poseroutka" Greg Heffley se vrací v nejnovějším filmu na motivy populární knižní série. Autor seriálu Griffinovi natočil svůj první celovečerní film Méďa.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 48. týden

Článek

Až vyjde měsíc

Nová DVD

Samovi a Suzy je dvanáct let. Oba spojuje stejný problém: se svým okolím si nerozumí, ale myslí si, že o světě dospělých vědí vše. Na první pohled se do sebe zamilují. Uzavřou tajnou dohodu a připravují velkolepý plán. Po roce od jejich prvního setkání společně utečou do divočiny. Jejich zmizení obrátí život poklidného městečka vzhůru nohama.

Až vyjde měsíc, USA 2012, romantická komedie, 94 min., režie: Wes Anderson, hrají: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Kara Haywardová, Tilda Swintonová, Frances McDormandová, Harvey Keitel a další.

Temný rytíř povstal

Nová DVD

Je tomu již osm let, co se Batman vytratil do noci, čímž se z hrdiny změnil v uprchlíka. Protože na něj padla vina za smrt Harveyho Denta, obětoval temný rytíř všechno pro to, co společně s komisařem Gordonem považoval za vyšší dobro. A na čas tato lež skutečně zabírala, když byla kriminální aktivita v Gothamu rozdrcena silou Dentova odkazu. Všechno se ale mění s příchodem prohnané zlodějky a jejích tajemných zájmů.

Temný rytíř povstal, USA/Velká Británie 2008, thriller, 152 min., režie: Christopher Nolan, hrají: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathawayová, Marion Cotillardová, Morgan Freeman, Michael Caine, Matthew Modine a další.

Deník malého poseroutky 3

Nová DVD

Když Gregův otec synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových.

Deník malého poseroutky 3, USA/Kanada 2012, komedie, 94 min., režie: David Bowers, hrají: Steve Zahn, Peyton List, Rachael Harris, Devon Bostick, Zachary Gordon, Elise Gatienová a další.

Méďa

Nová DVD

Autor seriálu Griffinovi Seth MacFarlane poprvé nechává vyniknout svůj osobitý humor v celovečerním filmu. Ted vypráví příběh Johna Bennetta, dospělého muže, který musí žít po boku plyšového medvídka. Ten totiž kvůli jeho pošetilému dětskému přání obživl a odmítá ho opustit.

Méďa, USA 2012, komedie, 102 min., režie: Seth MacFarlane, hrají: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Mila Kunisová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám