Hlavní obsah

Nova chystá druhou řadu show Tvoje tvář má známý hlas

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Nova se rozhodla natočit druhou řadu zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. Její současné sobotní vysílání drží diváky u televizorů, minulou sobotu se dívaly necelé dva milióny lidí, a to bylo odvysíláno jenom pět epizod. Další nová řada se má objevit pravděpodobně již na podzim.

Foto: TV Nova

Z pořadu Tvoje tvář má známý hlas

Článek

V první půlce května má mít pořad pauzu. Nova se rozhodla ustoupit zájemcům o sledování přenosů z mistrovství světa v ledním hokeji, které se vysílají na ČT Sportu. Je ale dost dobře možné, že Nova své rozhodnutí vzhledem k vysoké sledovanosti zruší.

Show, ve které se čeští zpěváci a herci převtělují do některé z postav světového i českého showbyznysu, udělala například v poslední době velkou celebritu z české herečky a zpěvačky Hany Holišové, zpěváka Adama Mišíka nebo herce Petra Rychlého.

Proměny soutěžících jsou dokonalé a velký hold patří nejen jim, ale především maskérům, vizážistům, stylistům a poradcům, kteří dosud zůstávají ve stínu popularity soutěžících jednotlivců.

Reklama

Výběr článků

Načítám