Hlavní obsah

Nová alba: Yungblud, Shawn Mendes, Ewa Farna či Michal David

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský hudebník Yungblud je miláčkem mladých fanoušků. Jeho druhé album dokazuje, že má drajv, smysl pro melodie, neopakovatelný výraz, a má tedy všechny atributy potřebné k upoutání pozornosti k dispozici. Shawn Mendes, Ewa Farna, Michal David i IMT Smile již své silné stránky ukázali dříve.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Yungblud: Weird!

Yungblud je umělecký pseudonym Dominika Richarda Harrisona, britského zpěváka, skladatele a herce. Na hudební scéně se objevil v roce 2017 a stal se rázem hlasem své generace. Třiadvacetiletý hudebník vydal nyní své druhé album, na němž mísí rock, alternativní rock i písničkářství. Je to kolekce emotivní a silná.

Foto: Interscope

Nové album

Shawn Mendes: Wonder

Čtvrté studiové album kanadského zpěváka Shawna Mendese předtím uvedl i singl Monster, v němž se spojil se svým kolegou Justinem Bieberem. Mendes na desce nabízí témata mladých lidí, zabývá se osamělostí i slávou a zůstává nadále bytostně popový.

Foto: Island

Nové album

Ewa Farna: Singles & Specials

Zpěvačka Ewa Farna vydala na přání fanoušků nový výběr hitů a výjimečných setkání na dvojalbu Singles & Specials. První deska Singles obsahuje hity, na druhé je záznam z mimořádných live vystoupení i spolupráce s výjimečnými hosty.

Foto: Universal Music

Nové album

Michal David: Moje zapomenuté ploužáky

Zpěvák a skladatel Michal David sestavil album ze svých oblíbených pomalých písní, ke kterým má blízký vztah a jež zůstaly ve stínu jeho velkých hitů. Připojil k nim několik vánočních skladeb, mezi kterými jsou i duety s Magdou Malou a Filipem Antoniem.

Foto: Warner Music

Nové album

IMT Smile: B-strana a rarity & live

Slovenská skupina IMT Smile přidává ke své výběrovce Život IMT Smile další pohled na svůj hudební život v podobě kolekce B-strana a rarity & live. Jde o skladby, které dosud nebyly vydány, ale nejsou neznámé.

Foto: Universal Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám