Hlavní obsah

Nová alba: Westlife, Deep Purple a Black Label Society

Právo, Jaroslav Špulák

Blíží se vánoční svátky a nabídka nových alb trochu polevuje. Ta nejočekávanější vyšla v říjnu a listopadu. Novinky skupin Westlife, Deep Purple a Black Label Society za poslech ale rozhodně stojí. Stejně tak připomínka českého artrockového alba Svět hledačů.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Westlife: Wild Dreams

Wild Dreams je dvanácté studiové album irské popové kapely Westlife. Nahrávala ho osmnáct měsíců a bylo inspirováno výzvami doby. Je na něm tedy i odkaz na pandemii covid-19. V textech písniček je nicméně naděje.

Foto: EastWest

Nové album

Deep Purple: Turning To Crime

Turning to Crime je první studiové album skupiny Deep Purple, které je kompletně složeno z písní, jež nenapsala skupina a předtím je nahráli jiní umělci. V typické „purplovské“ úpravě jsou představeny skladby Boba Seegera, Arthura Leeho, Hueye Smitha, Petera Greeena a dalších.

Foto: earMUSIC

Nové album

Black Label Society: Doom Crew Inc.

Americká formace Black Label Society vydala již jedenácté album. V čele skupiny stojí vynikající kytarista Zakk Wylde a na desce se ukazuje, jak moc si je jistý v psaní silných rockových písní a také jak se zlepšuje coby zpěvák.

Foto: Spinefarm

Nové album

M. Efekt: Svět hledačů

Na trh se dostala reedice alba kapely M. Efekt nazvaného Svět hledačů (1979). Výrazná artrocková kolekce nabízí pět výpravných skladeb. Rozsáhlé kompozice, básnické texty i muzikantské mistrovství výborně zapadly do éry art rocku tehdejší doby

Foto: Supraphon

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám